Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
.@ uyumam lazm

Elektr0

Elektr0

Üye
yaff bir doğru düzgün iletişime geçemedik halmuki lisede bu dersi müdür sinir krizlerine girdiği için vermişti o derste ölüp ölüp dirilmek neydi çok iyi anlamıştım ...

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
yaff bir doğru düzgün iletişime geçemedik halmuki lisede bu dersi müdür sinir krizlerine girdiği için vermişti o derste ölüp ölüp dirilmek neydi çok iyi anlamıştım ...
:hmmm

Elektr0

Elektr0

Üye
'Patron

'Patron

Üye
hi ?

Elektr0

Elektr0

Üye
gtmycem ama aksama kadar uyumakta istemyrm ya.ogleden snra kalkp alisvers yapablrm mesela merkezde.d

----------Eklendi @ 04:39:10 ---------- Yazıldı @ 04:38:48 ----------

insallahh.))
abla yaa yarın defacto ya gitcem ♥ :aha:

'Patron

'Patron

Üye
gtmycem ama aksama kadar uyumakta istemyrm ya.ogleden snra kalkp alisvers yapablrm mesela merkezde.d
ya bırak yat işte daha ne en guzelı :D

sevğilinden mi bahsedion ... benim öle ssevğilim olsun düverim vallaa dayanamam be öle baskıcı kişilere... :off:
yoo gayet mutluyum bence sorun yokhem baskıcı değil zaten askım beklermsın dedı tamam dedım yatııym desem yat askım der nemo problemo yanı :D

Elektr0

Elektr0

Üye
.d.d

----------Eklendi @ 04:40:34 ---------- Yazıldı @ 04:39:59 ----------

ohoo o biseymi.alis alis.d.d

ben yapamam öle zaten bu zaman a kadar sevğilim olmadı pişmanda değilim.. ama artık lazım olcak.. :islik

Üst Alt