Mareşal
Üye
yavv ben bu smileyleri bulamıyorumki ama

Ooo capscı gel gelbir elimde telefon bir elim de klavyede.

her şeyin bir nedeni vardır gözüm örğ: günah varsa karşılıgı olarak sevaplar vardır .. kötülük varsa karşılıgı olarak iyilik vardır...ne alaka ise bilmiyorum içimden geldi yazdım...
![]()
aynı kaderi paylaşıyoruz dost
yavv ben bu smileyleri bulamıyorumki ama![]()

kardes 3-4 sene sonra sizin oraya gelcem askerde acemi birliginesamsunun her yerini iyi bilir misin
![]()

aynı kaderi paylaşıyoruz dost![]()

yavv ben bu smileyleri bulamıyorumki ama![]()

kafan mı güzel balım .d

hastane olmasi lazim hangisi hastane![]()
hic bilmiyorumesentepe kışlasımı?
ama bizim samsuna gidecegimiz kesinmisben gittim bi tanesine ama hangisine bilmiyorumsenin geleceğin samsunda üç tane askeriye varbiri 100 metre uzaklıkta benim evimeikincisi 400-500 metreüçüncüsüde 1-2 km----------Eklendi @ 01:48:12 ---------- Yazıldı @ 01:47:41 ----------
![]()
tamam o zaman orası çok yakındır bizehic bilmiyorumama bizim samsuna gidecegimiz kesinmis

Tubaa
kafan mı güzel balım .d
hahaha. aaa bak nolmussssss http://www.maxicep.com/gereksiz-mesajlar-ve-deneme-mesajlari/ben-giderr-538071.html
her şeyin bir nedeni vardır gözüm örğ: günah varsa karşılıgı olarak sevaplar vardır .. kötülük varsa karşılıgı olarak iyilik vardır...ne alaka ise bilmiyorum içimden geldi yazdım...
![]()
sana birşey diyeyim mi bizim ülkemizin gelişmemesinin ana problemlerinden biri bu işte bişey varsa buna sebep bişey mutlaka vardır değil mi
o zamana kadar olmez sag kalirsak olurtamam o zaman orası çok yakındır bizemisafirim olursun inşallah