neden misafir Yok :hmmm
greenmile Üye Elektr0' Alıntı: tornavidasız(kontrol kalemi) gezmiyordum ben en iyi aletti yaa kayboldu Voltaj felanda ölçüyordu Genişletmek için tıkla ... bizde elektronikçiler maci önlük giyerdi bizde beyaz.Aynen adamlar civata tornavida falan geziyorlar.Olay yeri müdahale hesabı
Elektr0' Alıntı: tornavidasız(kontrol kalemi) gezmiyordum ben en iyi aletti yaa kayboldu Voltaj felanda ölçüyordu Genişletmek için tıkla ... bizde elektronikçiler maci önlük giyerdi bizde beyaz.Aynen adamlar civata tornavida falan geziyorlar.Olay yeri müdahale hesabı
Silinen Üye 1703541 Kapalı Hesap Pondusss' Alıntı: neden misafir Yok Genişletmek için tıkla ... şaşırdım
Tuba.Erva Üye greenmile' Alıntı: komple ban atacam kendime yakındır Genişletmek için tıkla ... skldn dımı fenerbahce konusunda senınle ugrasmamdan tamam bdaha ugrasmycam .d
greenmile' Alıntı: komple ban atacam kendime yakındır Genişletmek için tıkla ... skldn dımı fenerbahce konusunda senınle ugrasmamdan tamam bdaha ugrasmycam .d
Mareşal Üye hoş geldi ----------Eklendi @ 00:56:17 ---------- Yazıldı @ 00:55:58 ---------- Elektr0' Alıntı: Genişletmek için tıkla ...
hoş geldi ----------Eklendi @ 00:56:17 ---------- Yazıldı @ 00:55:58 ---------- Elektr0' Alıntı: Genişletmek için tıkla ...
Amaru Shady Üye Mareşal' Alıntı: onlarda sıkılmış Genişletmek için tıkla ... onlar da benim gibi. bi anda sıkıldım
greenmile Üye Elektr0' Alıntı: zaten PC .ye elektroniği o yüzden ögretiyorlar .. yazılımsal alakası yok ama işte donanımsal olarak tümü elektronik sistem Genişletmek için tıkla ... doğru herşeye rağmen zevkliydi
Elektr0' Alıntı: zaten PC .ye elektroniği o yüzden ögretiyorlar .. yazılımsal alakası yok ama işte donanımsal olarak tümü elektronik sistem Genişletmek için tıkla ... doğru herşeye rağmen zevkliydi
Mareşal Üye Pondusss' Alıntı: onlar da benim gibi. bi anda sıkıldım Genişletmek için tıkla ... yok artık be sende sıkıldıysan napak peki söyle yapalım
Pondusss' Alıntı: onlar da benim gibi. bi anda sıkıldım Genişletmek için tıkla ... yok artık be sende sıkıldıysan napak peki söyle yapalım
greenmile Üye Tuba_erva' Alıntı: skldn dımı fenerbahce konusunda senınle ugrasmamdan tamam bdaha ugrasmycam .d Genişletmek için tıkla ... ne alaka tuba bu işler karşılıklı yarın uefa sizi de engellediğinde bende mi uğraşayım bu mu yani
Tuba_erva' Alıntı: skldn dımı fenerbahce konusunda senınle ugrasmamdan tamam bdaha ugrasmycam .d Genişletmek için tıkla ... ne alaka tuba bu işler karşılıklı yarın uefa sizi de engellediğinde bende mi uğraşayım bu mu yani
Elektr0 Üye greenmile' Alıntı: bizde elektronikçiler maci önlük giyerdi bizde beyaz.Aynen adamlar civata tornavida falan geziyorlar.Olay yeri müdahale hesabı Genişletmek için tıkla ... aynen beni tornavida yüzüne emniyete ehliyet için gittiğimde almadılardı birde bıçak çıkmıştı tabi
greenmile' Alıntı: bizde elektronikçiler maci önlük giyerdi bizde beyaz.Aynen adamlar civata tornavida falan geziyorlar.Olay yeri müdahale hesabı Genişletmek için tıkla ... aynen beni tornavida yüzüne emniyete ehliyet için gittiğimde almadılardı birde bıçak çıkmıştı tabi
Tuba.Erva Üye greenmile' Alıntı: ne alaka tuba bu işler karşılıklı yarın uefa sizi de engellediğinde bende mi uğraşayım bu mu yani Genişletmek için tıkla ... pöff espride yapılmıyo banla gıtsın yahu
greenmile' Alıntı: ne alaka tuba bu işler karşılıklı yarın uefa sizi de engellediğinde bende mi uğraşayım bu mu yani Genişletmek için tıkla ... pöff espride yapılmıyo banla gıtsın yahu