Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

greenmile

greenmile

Üye

aynen 9.sınıf rezillikti ya bilgisayarcı adamız elektronik ne alaka,şaşı bi hoca vardı sınavda kopya çekecem ,çekemiyorum çünkü nereye baktığı da belli olmuyor.Kalıyordum atölyede az kalsın sonra babamın arkadaşını araya soktuk ilk sınav 16 ydı,ikinci sınava 90 verdi torpille geçtim

• Beğen
Tepkiler: Mareşal

Silinen Üye 1703541

Silinen Üye 1703541

Kapalı Hesap
sıkıldım |-)

Mareşal

Üye

noldu:hmmm

----------Eklendi @ 00:51:28 ---------- Yazıldı @ 00:50:39 ----------

aynen 9.sınıf rezillikti ya bilgisayarcı adamız elektronik ne alaka,şaşı bi hoca vardı sınavda kopya çekecem ,çekemiyorum çünkü nereye baktığı da belli olmuyor.Kalıyordum atölyede az kalsın sonra babamın arkadaşını araya soktuk ilk sınav 16 ydı,ikinci sınava 90 verdi torpille geçtim

:kop: şaşımı :ehe

greenmile

greenmile

Üye

dimmer hocm dimmer :D aynen endüstride çok yoruldum o çanta yüzüne sokaktaki kadın lar ''Yavrum goçum ne satıyon gel hele ''diye çagırıyordu beni :d::kop::ehe

onun yüzünden manitayı öteliyordum şunu bırakayım da geleyim diye :ehe

Elektr0

Elektr0

Üye

tabi ki bilmeniz gerek elektroniği elektronik sistemlerden oluşuyor Pc :pro:

greenmile

greenmile

Üye

noldu:hmmm

----------Eklendi @ 00:51:28 ---------- Yazıldı @ 00:50:39 ----------

:kop: şaşımı :ehe

aynen dalga geçmiyorum da,adam sınavda bana mı bakıyo başkasına mı bakıyo belli değildi.Seni işaret ediyor,4-5 kişi ayağa kalkıyorduk.Ne günlerdi be

• Beğen

Mareşal

Üye
heyy turuncu bişey gördüm orda

PATRON :pro:

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
akif hosgeldınnnnn .))

• Beğen
Silinen Üye 1703541

Silinen Üye 1703541

Kapalı Hesap
youtube da video başlamadan önce yılan oyununu gördünüz mü ?

Mareşal

Üye

aynen dalga geçmiyorum da,adam sınavda bana mı bakıyo başkasına mı bakıyo belli değildi.Seni işaret ediyor,4-5 kişi ayağa kalkıyorduk.Ne günlerdi be

:kop: abi millet hep anlatıyo lise ortamını falan valla hevesleniyorum yaa
ben lise birden sonra daha gitmedim gerçi 1 dede gitmedim :(

Üst Alt