Fıght club ızleyenler gelsın bı.

Sponsorlu Bağlantılar

NowOrNewer

NowOrNewer

Üye
    Konu Sahibi
Fıght club ızleyenler gelsın bı.
Beyler dıyorum bu konu beylerı ılgılendırıYo.ben kartaldayım 20 yasındayım 1.78 boy 76 kıloyum kartalda olup benle fıght club takı gıbı dostca kavga edecek bırını arıyom hıc bı dovus sporu yapmadım bu yaşa kadar.amacım monoton hayatı bı yana bırakıp aksıyon yapmak.bırı bırak dıyınce dovus bıter sonra dostca vedalaşıp evlere gıdecez.

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Dikkat et anlaştığın kişi buluşma yerine 7-8 kişiyle birlikte gelmesin.

• Beğen
Tepkiler: greenmile, Revengeful, Mareşal ve 2 diğerleri
NowOrNewer

NowOrNewer

Üye
    Konu Sahibi
Fark etmez 8 kışi bir kişiye girecek kadar gurursuzsa gelsin gurursuz ve haysiyetsiz korkak ınsanlardan korkmam.

gnox

Üye
adam dayak istiyo yada nöropati hastası yada 7 yaş altı filmin etkisinde kalmış

NowOrNewer

NowOrNewer

Üye
    Konu Sahibi
gnox 7 yaş altıyım gel dov oke?

gnox

Üye
büyü gel çok film izlemişin kafa sulanmış

Mareşal

Üye
Dikkat et anlaştığın kişi buluşma yerine 7-8 kişiyle birlikte gelmesin.

:kop:

----------Eklendi @ 23:38:32 ---------- Yazıldı @ 23:37:19 ----------

NowOrNewer tartışma yapmak içinmi açtın konuyu

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
neyin peşindesin ya.Bende bir kick bokscuyum ama ben sadece spor icin ve kendimi korumak için yapıyorum.Bu konunun tartısılacak birşeyi yok.Çocukca sey bunlar ben seni döverim falan filen ne bu ya.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
:box :kop:

• Beğen
Tepkiler: Mareşal

Kedi Yavrusu

Üye
adam filmi yeni izlemiş beyler, etkisinde daha... ölü taklidi yapın gider.

• Beğen
Tepkiler: Mareşal ve PhyscoDevil
maxirabit

maxirabit

Üye
Lunaparkta yumruk hızını ölçen jetonlu aletlerden var,jetonu ağzına atsınlar sonrada sende yumruğun gelen hızını söylersin.

NowOrNewer

NowOrNewer

Üye
    Konu Sahibi
Ben cok gucluyum demedım zaten sızde olayı anlamadınız.

Uruloki

Uruloki

Üye
ben NowOrNewer ın demek istediğimi anladım ki sonuçta fight club ı izlediyseniz orda kimse birbirini yenmiyor sadece monoton hayatlarına farklılık katıyorlar yani adam burda dostça kavga edelim stresimizi atalım diyor sonra fight club gibi bir bir doçu insanlada yapabilirsiniz bu olayı sinirinizi alır

NowOrNewer

NowOrNewer

Üye
    Konu Sahibi
Urolokı helal anlamış adam.

gnox

Üye
:D sen galiba acının ne olduğunu bilmiyorsun. bi yumrukla inim inim inlersin yerde ne dostçası dayak istiyosan git tinercilerin yanına gençler bni döverseniz size tiner alıvercemde bi güzel dostça kavga edin sonra tinerlerini ver tabi yaşarsan

ChaLLenGeR

ChaLLenGeR

Üye
İtinayla adam dövülür.

gnox

Üye
adam adam dövmek isitoyr ama dayak yiyecegini bilmiyor par averirsen beni döve bilirsin hatta kendimi bile savunmam

• Beğen
Tepkiler: ' KalendeR '
maxirabit

maxirabit

Üye

Üst Alt