Fıght club ızleyenler gelsın bı.

Sponsorlu Bağlantılar

NowOrNewer

NowOrNewer

Üye
    Konu Sahibi
Yolda gıderken ınan tınercı mınercı gorunve ozellıkle gozunun ıcıne bakarım bı yamuk yaparsa dalacagımı hıssettırırım .ayrıca bı yumruk acısıyla olmem t kere kolum kırıldı ınan acı cekmedım adam kolu duzeltırkeen cektı onda bıle acımadı sayısız kes dıkıs ve yaralanma yasadım.

Samsun55''

Samsun55''

Üye
getirin mazlumu :ehe

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Surata yumruk yeme hissi yaşadın mı hiç ? Burnunun orta yerine kafa ? Önce bir kemik sesi duyulur,ben buna kütürdeme derim.Sonra yavaş yavaş beyninden burnuna doğru yoğun bir koku yayılmaya başlar,bildiğin kan kokusudur,kanın o kadar dolu akar ki; burnunda nefes alacak yer kalmayıp ağızdan nefes alıp vermeye başlarsın.
Göze gelen yumruk ise göz bebeğini yuvasına culk diye oturtur adeta.Sonra bir ağrı ve karıncalanma,bir gözünde sorun var sanırsın ama o kadar yoğun bir baş dönmesi ve ağrı verir ki diğer gözünün de etrafı görecek takatı olmaz.
Vs..Vs..
Şimdi çıkıp biri der ki '' Çok dayak yemıse benzıyosun bla bla..'' :)

• Beğen
Tepkiler: maxirabit
maxirabit

maxirabit

Üye
Bence daha fazla şansını zorlama yoksa toplu halde gelicez,bütün eforumuzu sende sarfedicez:)

NowOrNewer

NowOrNewer

Üye
    Konu Sahibi
Kalender o kafa olayını yaşadım yalnız kafayı ben attım cocugun burnundan akan kanlar benı bıle korkutmaya yettı goze yumrugu ıse yedım aynısını yaşadım.

----------Eklendi @ 22:57:42 ---------- Yazıldı @ 22:53:51 ----------

Olayı anlamayanlar sacma mesaj atmasınlar!

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
İşte bu yüzden sevgili NowOrNewer, hayatın monotonluğundan kurtulmak için daha yararlı uğraşlar denemeni tavsiye ederim.Yetimhaneye git çocuklara bisküvi dağıt,huzur evlerine git birkaç yaşlı adamı güldür,bir köpek al ve onunla kırlarda koş...

• Beğen
Tepkiler: maxirabit
NowOrNewer

NowOrNewer

Üye
    Konu Sahibi
Kır mı kaldı kalendercım.

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Kalmıştır bir bakınıver

NowOrNewer

NowOrNewer

Üye
    Konu Sahibi
Maxirabit şansa az önce kartalda gezerken panayır gıbı bışe vardı o yumruk aletıde vardı 1 tl ye 2 kere vurdum rekor 754 muş 2. Vuruşumda 755 vurdum rekoru aldım yani yalnız sen sole dedın dıye soluyorum hayatımda ılk defa vurdum benı gecebılırsınız dogaldır yalnız bı kackere vursam 900 yaparım gıbı

gnox

Üye
kardeşim illa biyerinden kanmı çıksnı istiyosun git kan ver ozaman boşa akmasın.hayatım çok monoton diyosan mektebe git yani ruh hastasımısın nesin kum tobası falan al kendine veya eskort tut neyapıyosan ona yap çok etkisinde kalmışn sana tavsiyem dabbe gibikorku filimlerini izleme bide halka evindeki tvyi ve aynaları evde natmaya kalkar malkarsın

----------Eklendi @ 02:30:05 ---------- Yazıldı @ 02:27:58 ----------

mesaj alındı elin çok sert.dağılalım beyler

maxirabit

maxirabit

Üye
Maxirabit şansa az önce kartalda gezerken panayır gıbı bışe vardı o yumruk aletıde vardı 1 tl ye 2 kere vurdum rekor 754 muş 2. Vuruşumda 755 vurdum rekoru aldım yani yalnız sen sole dedın dıye soluyorum hayatımda ılk defa vurdum benı gecebılırsınız dogaldır yalnız bı kackere vursam 900 yaparım gıbı

Şeker çikolata falan vermişlerdir.

maxirabit

maxirabit

Üye
teselli hediyesi derler ona:D

CooL'n'Quiet

Üye
şu filmi liselilere yasaklıcaksın abicim başka çözüm yolu yok, başlığı ekşide görüp geldim adam yeni bir fenomen olmus resmen.

şu filmi izleyen ergen kendini tyler durden sanıyor anında anasını satayım, harbi liselilere yasaklıcaksın bu filmi allahtan okul kapalı yarın okulda birine dalar sonra dayak yerdi bu

Kedi Yavrusu

Üye

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye

----------Eklendi @ 19:30:05 ---------- Yazıldı @ 19:27:47 ----------

ayrıca kavga ettikten sonra dayak yesemde atsamda aldığım huzuru cidden hiç bişeyden almadım yumruk acısından korkan insanda karı kılıklının tekidir.
Döner bıçaklarının havada uçuştuğu bir Adana Cono kavgasına katılman dileğiyle..Hazzın doruklarına ulaşırsın inşallah

Silinen Üye 166392

Silinen Üye 166392

Kapalı Hesap
@NowOrNewer sayende meşhur olduk :D

• Beğen
Tepkiler: Mau5Trap

Kedi Yavrusu

Üye
ekşi sözlük'ten alıntı:
enfes bir istek ve mükemmel bir yazı. adam fight club felsefesini değiştirmiş, çözmüş resmen. anarşizm falan hikaye olay yumruklaşmakta diyor.

gnox

Üye
benim sayemde ünlü oldunuz işte ben yazdım oraya @NowOrNewer seni dövecek bir sürü insan buldun sayemde

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 166392

Kedi Yavrusu

Üye
hah bi bu eksikti.
google aramada üçüncü sıradaki site:

ahan da bu:

Üst Alt