N97 satıp e7 alsam ???

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Silinen Üye 1703541

Silinen Üye 1703541

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
N97 satıp e7 alsam ???
N97 im var ve satmak istiyorum. E7 mi alayım onun yerine. Bir de N97 fiyatı ne eder ?

fireman87

fireman87

Üye
100 lira eder belki.. Bilemedin 150.. O cihazlar pek tutulmadı.

By_Casparov

By_Casparov

Üye
bnm x6 2. eline 500 tl weriyorlar... :good: n97'de o civarda bişy eder tabi kasasına ii baktıysan

hotlock

hotlock

Üye
bnm x6 2. eline 500 tl weriyorlar... :good: n97'de o civarda bişy eder tabi kasasına ii baktıysan

reis x6 ya 500 lira veren telefoncu kapatsın dükkanı gitsin !

----------Eklendi @ 00:12:19 ---------- Yazıldı @ 00:11:35 ----------

N97 im var ve satmak istiyorum. E7 mi alayım onun yerine. Bir de N97 fiyatı ne eder ?

temiz kutuluysa 200-250 arası verirsin ama tahmnmce 200 den fazla vermezler.

By_Casparov

By_Casparov

Üye
telefonun kasasında en ufak bi çizik yok sürekli ekran koruyucu değiştiriyorum, üst hoparlör için garantiye werdm değiştirildi ses tertemiz garantisi dewam ediyo.. Kutusuyla birlikte o kadar eder bnce çünki bartında 2. Eli 550 tl... zaten teli çıktığı ilk hafta aldığım için 1100 tl vrmiştim sabırsızlığımın kurbanı oldm yani

hotlock

hotlock

Üye
çok para vermişsn kardeş telefona... eğer telfncu 550 ye satıyasa ona 250 den fazla vermez emn ol bn 5 yıl yaptım o işi.

Dr.Mouse

Dr.Mouse

Üye
1. Yeni Nokia Belle'li telefonları beklemeni öneririm.
2. N97, mini, 5800, X6 vb. telefonların değeri zaten düşmüştü, Yeni Belle'li telefonlarda çıkarsa iyice düşer.
3. Yukarıda belirttiğim gibi eğer 1-2 ay başka bir telefonla idare edrim diyosan elinden çıkartmaya bak N97'i.

By_Casparov

By_Casparov

Üye
çok para vermişsn kardeş telefona... eğer telfncu 550 ye satıyasa ona 250 den fazla vermez emn ol bn 5 yıl yaptım o işi.

aman boşwer ya satmıdaıım şey için boşa kırmayalım brbirimizi :good: ama atamam çıkarsa nokıa n8'i düşünüyorum x6 nın yannda..

hotlock

hotlock

Üye
reiz bni dinlersen n8 yerine android işletim sistemli cihazlara bak mesela htc desire hd ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...