facebook ta beğenme sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

köprülü

Üye
    Konu Sahibi
facebook ta beğenme sorunu
arkadaşlar umarım konuyu doğru yere açmışımdır arkadaşlar benim telefonum nokia N72 yaklaşık iki haftadır facebookta üyesi olduğum sayfa ve gruplarda sayfa ve gurup üyelerinin yorumlarını beğenmek istediğimde beğenemiyorum beğen sekmesine tıklıyorum ama beğenmiyor bütün tarayıcı programlarında bu sorunu yaşıyorum sadece bolt browser hariç ama oda çok yavaş ve sayfa yenilemesi bile yaklaşık bir dakika sürüyor telefona format attım ama yinede düzelmedi ne yapacağımı bilemiyorum bu konuda fikri olan arkadaşların yardımcı olmalarını rica ediyorum şimdiden teşekkür ediyorum

bveo

bveo

Üye
çok ilginç.. sadece yorumları beğenirken mi sıkıntı yapıyor?

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
bazen bende de oluyor :(

TheCower

TheCower

Üye
Evet öyle. 0dan girdim 1den 2den x den y den. Heryerden kısaca:) facenin sorunu olduğunu düşünüyorum.

.yaRasa.

.yaRasa.

Üye
Mobil sitelerinde sorun var.. mail attım düzeltirler galiba.. Bende yorum beğenmekten vazgeçemiyorum!

darkblademaster

darkblademaster

Üye

köprülü

Üye
    Konu Sahibi
çok ilginç.. sadece yorumları beğenirken mi sıkıntı yapıyor?
evet sade ce yorumlarda bu sıkıntıyı yaşıyorum ama konu başlığı beğenmede sorun yok yorum yapan arkadaşların yorumlarını beğenemiyorum belkide bu konuyu neden kendine sorun ediyorsun diye düşünebilirsiniz ama sizin yorumlarınız beğeni görüpte siz yorumları beğenmeseniz üzülüyor insan bir şöyle bir şey daha eklemek istiyorum ben yaklaşık bir ay önce facebookun en altında anket diye bir özelliği var o ankete bir kaç defa katıldım ve birinde cihazın türünü yanlış hatırlamıyorsam dizüstü diye tanıttım belki bunun etkisi de olabilir diye düşünüyorum ama emin değilim----------Eklendi @ 02:43:15 ---------- Yazıldı @ 02:28:08 ----------Evet sanırım facenin mobil sitesinde bir sorun var ve benim tarayıcılar arasında tercihim opera mini diyelim ki opera mini den dokunmatik veya tüm site olarak girdim ilk etapta sorun yok ama ana sayfa yaptığınızda veya sayfa yenilediğinizde kendiliğinden mobil görünüme geçiyor ki bunu daha önce yapmıyordu ve ben zaten mobil görünümde problem yaşıyorum arkadaşlar sizlerde bu problemleri yaşıyormusunuz bilmiyorum ama facebook son zamanlarda durmadan sitede değişiklikler yapıyor zannedersem bundanda biz etkileniyoruz daha önce ben opera mini de diye girince tüm site açılıyordu şimdi olmuyor siz nasıl düşünüyorsunuz bilmiyorum arkadaşlar aslında söylediğim gibi bolt biraz hızlı olsa çok mükemmel bir program faceyi ve tüm internet sitelerini tüm özellileri ile kullanmamıza olanak sağlıyor bence

----------Eklendi @ 03:50:27 ---------- Yazıldı @ 02:43:15 ----------

Boltta normal site olarak giriyor.. cepteki diğer tarayıcılarda mobil sitesine giriyor.. Sorun facein mobil sitesinde..!
evet bende öyle düşünüyorm

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
arada bende de oluyor.duzeliyor sonra.siteden kaynakli olsa gerek

köprülü

Üye
    Konu Sahibi
facenin sorunu olsaydı bolttan beğenmezdi bence tarayıcında sorun.
sorun tarayıcıda olduğunu sanmıyorum telefonda da bir sorun olduğunu sanmıyorum çünkü söylediğim gibi telefona format attıktan sonra tüm tarayıcıları kurup tekrar tekrar denedim kendi tarayıcısıda da beğenmiyor sadece bolt browserde sorun yok aynı problemleri mobilden girdikleri zaman yaşayan başka arkadaşlarda varsa problem facede diye düşünüyorum ama faceye mobileden giren arkadaşlara durumu izah edip sizde böyle bir problem varmı diye soruyorum yok karşılaşmadık öyle birşeyle diyorlar

köprülü

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar sorunun neden kaynaklandığını halen anlamış değilim ama yinede çözdüm sorunu bu problemi faceyi mobil kullanırken yaşayan arkadaşlarda vardır belki onun için belirtmek istedim eğer face de sayfada gurupta ve ya arkadaşınızın profilinde bir paylaşım yapılmışta o paylaşıma arkadaşlarınız yorum yapmışsa ve siz arkadaşlarınızın yorumlarını beğenemiyorsanız konu başlığını yani paylaşımı beğenmeyin arkadaşlarınıza yorum yapın beğenmek istediğiniz yorumu beğenin en son o konudan ayrılırken de paylaşımı beğenin ancak öyle oluyor yani kısaca paylaşımı beğenirseniz yorumları beğenemiyorsunuz

onurhankahya35

onurhankahya35

Üye
ne alakası war canım touch facebook kullan herşeyi beğenip yorum yapabilirsin ... ha şey war beğen diyosun 1 saniye beğenmiş gözüküyosun beğenmekten vazgeç yazısı çıkıyor sonra tekrar beğen butonu çıkıyor yani geri atıyor öyle bişeyi diyorsan eğer tekrar beğen de ya 2. seferde ya da 3. seferde oluyor :oke:

köprülü

Üye
    Konu Sahibi
ne alakası war canım touch facebook kullan herşeyi beğenip yorum yapabilirsin ... ha şey war beğen diyosun 1 saniye beğenmiş gözüküyosun beğenmekten vazgeç yazısı çıkıyor sonra tekrar beğen butonu çıkıyor yani geri atıyor öyle bişeyi diyorsan eğer tekrar beğen de ya 2. seferde ya da 3. seferde oluyor :oke:
olmuyor onurhan kardeşim olmuyor touch da denedim onda da beğen sekmesi hiç gözükmüyor sadece paylaşımın sağ tarafında mavi bir kutu ortasında artı + işareti var onunda imlec üzerine gelmiyor ayrıca touch da hiç yorum yap yazısı bile gözükmüyor ama dediğim gibi mobil kullanırsam hepsi gözüküyor ve yorum da yapabiliyorum beğene biliyorum da ama paylaşımı beğenmezsem hemde senin söylediğin gibi iki veya üç defa denememe gerek yok neyse ben yukarıda açıkladım bu sorunu yaşayan olursa bilgisi olsun diye benim başka bir hesabım daha var onda hiç bir problem yaşamıyorum neyin nesidir anlamadim merak ettim sen neden touch olarak kullanıyorsun sende buna benzer bir problem mi yaşıyorsun

Takipçi Satın Al

Üst Alt