çok ilginç.. sadece yorumları beğenirken mi sıkıntı yapıyor?
evet sade ce yorumlarda bu sıkıntıyı yaşıyorum ama konu başlığı beğenmede sorun yok yorum yapan arkadaşların yorumlarını beğenemiyorum belkide bu konuyu neden kendine sorun ediyorsun diye düşünebilirsiniz ama sizin yorumlarınız beğeni görüpte siz yorumları beğenmeseniz üzülüyor insan bir şöyle bir şey daha eklemek istiyorum ben yaklaşık bir ay önce facebookun en altında anket diye bir özelliği var o ankete bir kaç defa katıldım ve birinde cihazın türünü yanlış hatırlamıyorsam dizüstü diye tanıttım belki bunun etkisi de olabilir diye düşünüyorum ama emin değilim
----------Eklendi @ 02:43:15 ---------- Yazıldı @ 02:28:08 ----------Evet sanırım facenin mobil sitesinde bir sorun var ve benim tarayıcılar arasında tercihim opera mini diyelim ki opera mini den dokunmatik veya tüm site olarak girdim ilk etapta sorun yok ama ana sayfa yaptığınızda veya sayfa yenilediğinizde kendiliğinden mobil görünüme geçiyor ki bunu daha önce yapmıyordu ve ben zaten mobil görünümde problem yaşıyorum arkadaşlar sizlerde bu problemleri yaşıyormusunuz bilmiyorum ama facebook son zamanlarda durmadan sitede değişiklikler yapıyor zannedersem bundanda biz etkileniyoruz daha önce ben opera mini de
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
diye girince tüm site açılıyordu şimdi olmuyor siz nasıl düşünüyorsunuz bilmiyorum arkadaşlar aslında söylediğim gibi bolt biraz hızlı olsa çok mükemmel bir program faceyi ve tüm internet sitelerini tüm özellileri ile kullanmamıza olanak sağlıyor bence
----------Eklendi @ 03:50:27 ---------- Yazıldı @ 02:43:15 ----------
Boltta normal site olarak giriyor.. cepteki diğer tarayıcılarda mobil sitesine giriyor.. Sorun facein mobil sitesinde..!
evet bende öyle düşünüyorm