birkaç ekran koruyucu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sublieutenant

sublieutenant

Üye
    Konu Sahibi
birkaç ekran koruyucu
fexplorer in yaratıcısından bir ekran koruyucu programı:

bunlarda birkaç arkadaşımızın yaptığı ekran koruyucular:

(önizleme yok özür dilerim)
bunlarda powerlock ve psiloc screen saver(eneskisi) yani teli fazla kasmıyor..

arkadşlar bunlarda saat olarak kullanacağınız ekran koruyucular, ufak çapta olduklarından teli yormazlar:

forumda olan varsa özür dilerim hepsini aynı yerde toplamak istedim...

sublieutenant

sublieutenant

Üye
    Konu Sahibi
önizleme yok özür dilerim , bunlarda powerlock veya psilocscreensaverda kullanacağınız resimler:

2 22222222222222222222222

3 333333333333333333333333333333333333333

5555555555555555555555555 5

6 888888888888888886

811111111111111111111 8

sublieutenant

sublieutenant

Üye
    Konu Sahibi

KimyageR

KimyageR

Kapalı Hesap
link nerde ? ikinci mesajda rsm var ama link yok

sublieutenant

sublieutenant

Üye
    Konu Sahibi
link nerde ? ikinci mesajda rsm var ama link yok
:ehe: :ehe: :ehe:
espriydi galiba, ikinci mesajda zaten program yok!
onları ilk mesajda verdiğim programlarla kullanabileceğiniz resimler var ikinci mesajda, neo beğenmedinmi, hemen bi kulp uydurmuşsun??

sublieutenant

sublieutenant

Üye
    Konu Sahibi

sublieutenant

sublieutenant

Üye
    Konu Sahibi

sublieutenant

sublieutenant

Üye
    Konu Sahibi

sublieutenant

sublieutenant

Üye
    Konu Sahibi

valla bunlarda öylesine resimler isterseniz başka yerlerdede kullanabilirsiniz...

KimyageR

KimyageR

Kapalı Hesap
:ehe: :ehe: :ehe:
espriydi galiba, ikinci mesajda zaten program yok!
onları ilk mesajda verdiğim programlarla kullanabileceğiniz resimler var ikinci mesajda, neo beğenmedinmi, hemen bi kulp uydurmuşsun??
Lütfen hemen ön yargılı olmayalım. Benim ie de sorun var. Şuan 2. mesajındaki resimleri ben gif olarak değil jpeg olarak görüyorum. Eğer gif olarak görseydim (operadan kontrol ettim ki hepsi hareketli resimler) bu şekilde link nerde diye sormazdım. Anlayamadığım bir şekilde gif ler jpeg gibi gözüküyor. ie 7 yükledikten sonra oldu ve şuan düzeltemiyorum. XP CD si ile windows XP yi onarmama rağmen durum bu. Yoksa güzel bir paylaşımda bulunana neden link nerde diye sorabilirim, bende resimler hareketsiz olunca acaba linki unuttun mu diye sorguladım. Kısacası kötü bir şey aramak çok hatalı ve yanlış. Tekrardan paylaşım için teşekkürler ve ie nin azizliğine uğrayarak link sorduğum için pardon. :bilmem:

a21a

a21a

Emekli Yönetici
çok güzel gif resimler.. teşekkürler.. yalnız.. diğer açtığınız bir konudada belirttim paylaştığınız upload adresi biraz sorunlu gibi bir şeyler yüklemeye çalışıyor.. rapidshare yi deniyebilirsiniz.

tofy

Üye
resimleri çok beğendim sağol :good:

sublieutenant

sublieutenant

Üye
    Konu Sahibi
çok güzel gif resimler.. teşekkürler.. yalnız.. diğer açtığınız bir konudada belirttim paylaştığınız upload adresi biraz sorunlu gibi bir şeyler yüklemeye çalışıyor.. rapidshare yi deniyebilirsiniz.

öyle ama rapidshare de yükledikten sonra bir türlü linki göremiyorum ne kadar uğraşsamda boş....
ama bu da aynı rapid tarzı indiriyor, sadece tuş ve resimleri farklı yerlerde....:bilmem:

sublieutenant

sublieutenant

Üye
    Konu Sahibi
Lütfen hemen ön yargılı olmayalım. Benim ie de sorun var. Şuan 2. mesajındaki resimleri ben gif olarak değil jpeg olarak görüyorum. Eğer gif olarak görseydim (operadan kontrol ettim ki hepsi hareketli resimler) bu şekilde link nerde diye sormazdım. Anlayamadığım bir şekilde gif ler jpeg gibi gözüküyor. ie 7 yükledikten sonra oldu ve şuan düzeltemiyorum. XP CD si ile windows XP yi onarmama rağmen durum bu. Yoksa güzel bir paylaşımda bulunana neden link nerde diye sorabilirim, bende resimler hareketsiz olunca acaba linki unuttun mu diye sorguladım. Kısacası kötü bir şey aramak çok hatalı ve yanlış. Tekrardan paylaşım için teşekkürler ve ie nin azizliğine uğrayarak link sorduğum için pardon. :bilmem:

özür dilerim....

KimyageR

KimyageR

Kapalı Hesap
öyle ama rapidshare de yükledikten sonra bir türlü linki göremiyorum ne kadar uğraşsamda boş....
ama bu da aynı rapid tarzı indiriyor, sadece tuş ve resimleri farklı yerlerde....:bilmem:
rapidshare a dosya upload ettikten sonra upload işlemi bitince sayfanın aşağısında username, e-mail şeklinde kutucuklar çıkıyor. Bu kutuların altında da I don't ile başlayan yazıya tıklayıp tekrar sayfanın altına indiğinde linki ve delete linkini görürsün. :good:

sublieutenant

sublieutenant

Üye
    Konu Sahibi
rapidshare a dosya upload ettikten sonra upload işlemi bitince sayfanın aşağısında username, e-mail şeklinde kutucuklar çıkıyor. Bu kutuların altında da I don't ile başlayan yazıya tıklayıp tekrar sayfanın altına indiğinde linki ve delete linkini görürsün. :good:

iyi ama maalesef üye oldum rapidshare'e....
keşke 5dk. önce söyleseydin:)) neyse olsun...:ah:
buyrun hepsini bir linke topladım...==>>

cansinaktas

Üye
tsk ama daa sl olabilir emek saygı tsk:)

ender319

ender319

Üye
çook teşekkkür

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt