Lisansli Garmin .v5.00.50 ( Resimli anlatim )

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MoonLife01

MoonLife01

Üye
    Konu Sahibi
Lisansli Garmin .v5.00.50 ( Resimli anlatim )

Cep telefonunuz ile uydu bağlantısına geçip gideceğiniz istikameti yazın, o sizi adrese teslim yapsın. Bu yazılım Symbian İşletim sistemli cep telefonları için Garmin tarafından üretilmiş şuan için en son sürümüdür. Tamamen Türkçedir ayrıca Türkçe nenüye ve Türkçe sesli yardıma sahiptir.

• Beğen
Tepkiler: sublieutenant ve gnc01

anılbaran

anılbaran

Üye
kardeş bu nda wifi yada şebeke baglantısı istiyomu

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Şebeke tabanliyi devre dışı bırakınca istemiyor

MoonLife01

MoonLife01

Üye
    Konu Sahibi
Hayir ayarlarsan uydudan baglanıyor ücretsiz olarak

• Beğen
Tepkiler: gnc01
Joker.

Joker.

Üye
ayarlamayı Söyler misiniz

----------Eklendi 26.08.2011 @ 00:00:50 ---------- Yazıldı 25.08.2011 @ 23:58:20 ----------

130 mb tel icın fazla değıl mi

MoonLife01

MoonLife01

Üye
    Konu Sahibi
ayarlamayı Söyler misiniz

----------Eklendi 26.08.2011 @ 00:00:50 ---------- Yazıldı 25.08.2011 @ 23:58:20 ----------

130 mb tel icın fazla değıl mi

nokia c7 icin bu dediklerim ; ayarlar/uyguluma ayarlari/konumlama/konumlama yöntemleri/ burada sadece yardımlı gps ve tümleşik gps yi secin digerlerini işaretlemeyın ve uydudan baglanır ilk bulmaıs ıcın acık alanda biraz bekletın sonra bulur sürekli...

• Beğen
By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
nokia c7 icin bu dediklerim ; ayarlar/uyguluma ayarlari/konumlama/konumlama yöntemleri/ burada sadece yardımlı gps ve tümleşik gps yi secin digerlerini işaretlemeyın ve uydudan baglanır ilk bulmaıs ıcın acık alanda biraz bekletın sonra bulur sürekli...
Evet ilk buluşu uzun sürüyor ben bunun haricinde 2 tane daha kullanıyorum onlarda iyi kardeş bi sorum olacak sana bunlarda evleri göremiyoruz demi ovide ki gibi

• Beğen
MoonLife01

MoonLife01

Üye
    Konu Sahibi
Evet ilk buluşu uzun sürüyor ben bunun haricinde 2 tane daha kullanıyorum onlarda iyi kardeş bi sorum olacak sana bunlarda evleri göremiyoruz demi ovide ki gibi

Göremıyorsun kardeşim :( zaten o ovideki hep eski cekımler 2006-2007 tarihleri arası :D

• Beğen
By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Tüh görünse daha güzel olurdu çekimleri eski mi bilmem bi yere gitmiştim açtım oviyi karlı görüntü koymuşlar görünmüyor bile evler

• Beğen
MoonLife01

MoonLife01

Üye
    Konu Sahibi
Tüh görünse daha güzel olurdu çekimleri eski mi bilmem bi yere gitmiştim açtım oviyi karlı görüntü koymuşlar görünmüyor bile evler

Kardeş ovideki eski bizim apartman 5 senelik haritada inşşat olarak gözüküyor :D

• Beğen
haso42

haso42

Üye
beyler kök dizinine atın demişin ama kök dizini nerde ?

• Beğen
MoonLife01

MoonLife01

Üye
    Konu Sahibi
kök dizini Bu Garmini kurduktan sonra Telefon hafızasina bir dosya oluşuyor oraya atıyorsun...

• Beğen
By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
S60v5 Lerde Hafıza Kartına Oluşuyor Oraya Atıyorsun

gnc01

Üye
saol

MoonLife01

MoonLife01

Üye
    Konu Sahibi
Önemlı degil.

• Beğen
MoonLife01

MoonLife01

Üye
    Konu Sahibi
....

sublieutenant

sublieutenant

Üye
Kardeş ovideki eski bizim apartman 5 senelik haritada inşaat olarak gözüküyor :D

o yine iyi, 2senedir takıldığımız lokalin yerinde yeller esiyor :ehe
gps açınca kendimi boş arazide görüyorum :D

Arkadaşlar, kurulum için sadece sis dosyasını kurmanız ve Garmin klasörünü E:/ kök dizinine atmanız yeterlidir. resource,privatelere hiç bulaşmayın, tabi ide değiştirin..,
Paylaşım için çoook teşekkürler.. Tavsiye eden çoktu, kurmak şimdi nasip oldu.. Felaket iyi :D :spr

MoonLife01

MoonLife01

Üye
    Konu Sahibi
Tüm navigasyon cihazlari bu programı kullanıyor uyduya cabuk baglanıyor sanırsam...

Rica ederim Görevimiz :D:DD:D:d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt