android ve iphone

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

apomsu

Üye
    Konu Sahibi
:yuru

apomsu

Üye
    Konu Sahibi
:pro: :ağlarım: :ah :yuru

tatalanya

tatalanya

Üye
iphone 5 android olacakmış :kop:

Uruloki

Uruloki

Üye
@Jetlak mac portlandı mı ne saçmalıyorsun bunun iznini sağlayan zaten apple adam işletim sistemi satıyor yahu ne saçmalıyorsunuz appla telefon üreterek başlamadı bu işe bilgisayar üretiyordu adamlar

alperenler54

alperenler54

Üye
iphon4 benim için ölmüştür.Yaşasın Samsung Galaxy 2.Bir türlü telefon defterini yükleyemezsin mp3 atamazsın çektiğin videoyu masa üstüne alırsın sesi olmaz.Oh beeee bu kadar rahat mış ta bu android neden haberim böyle geç oldu .İphone5 e de 5 çeker tahminim.Şayet kullanımı 4 gibi uyuzsa.

O6UZH4N

Üye
iphone her zaman birinci sırada olacaktır apple ın en büyük özelligi donanımın o yıl piyasadaki en iyi donanım olması ve buda onu birinci sıraya taşıyor iphone a gelince iphone bir cep telefonu olarak görmemeniz gerek çünkü iphone yazılım bakımın dan en gelişmiş cihaz ve kolay kolay degil asla virüs giremeyecek bir sistem bazıları sadece alo demek için alıyor ama gerçekte iphone bir yazılım cihazı mesala bir çok kişi iphone un bluetooth u olmadıgını söylüyor nasıl olmaz 150 tl lik bir cihazda olup 2000 tl lik bir cihazda olmayacak degil var ama sen dosya alışverişi yap diye degil kablosuz kulaklık olarak kullanman için diyolarki hemen ben ne anladım o işten hoşuna gitmediyse hemen takcan bilgisayara telefonu açacaksın itunes i indirecek sin bluetooth programını sonra dosya alışverişi yapacaksın
android ise her marka cihaza ayrı ayrı sürümler çıkartıp piyasa sürüyorlar o zaman sistem güvenli olmuyor bin türlü sorun oluyor
samsung a samsung arayüzü htc ye ayrı bir arayüz onun için iphone nun yerini kimse tutmaz satışları nokia yı bile geçti

apomsu

Üye
    Konu Sahibi
iphone her zaman birinci sırada olacaktır apple ın en büyük özelligi donanımın o yıl piyasadaki en iyi donanım olması ve buda onu birinci sıraya taşıyor iphone a gelince iphone bir cep telefonu olarak görmemeniz gerek çünkü iphone yazılım bakımın dan en gelişmiş cihaz ve kolay kolay degil asla virüs giremeyecek bir sistem bazıları sadece alo demek için alıyor ama gerçekte iphone bir yazılım cihazı mesala bir çok kişi iphone un bluetooth u olmadıgını söylüyor nasıl olmaz 150 tl lik bir cihazda olup 2000 tl lik bir cihazda olmayacak degil var ama sen dosya alışverişi yap diye degil kablosuz kulaklık olarak kullanman için diyolarki hemen ben ne anladım o işten hoşuna gitmediyse hemen takcan bilgisayara telefonu açacaksın itunes i indirecek sin bluetooth programını sonra dosya alışverişi yapacaksın
android ise her marka cihaza ayrı ayrı sürümler çıkartıp piyasa sürüyorlar o zaman sistem güvenli olmuyor bin türlü sorun oluyor
samsung a samsung arayüzü htc ye ayrı bir arayüz onun için iphone nun yerini kimse tutmaz satışları nokia yı bile geçti

doğru ama bence buna rağmen android geçebilir

foz54

foz54

Üye
apple cihazınıza jeilbreak yapın da görün kısıtlamayı :yuru
ama android de süpper gelişiyor ve çok ucuz bir sistem.telefonu alıp da kurcalamaktan, rootlayıp rom yüklemekten zevk alıyosanız android>ios :yuru

Favorite

Favorite

Üye
Benim görüşüm ios oturmuş işletim sistemi android ise arkasında google'nin olması şuan ios iyi ama gelecekte android daha iyi olacağını gösteriyor. Şu kısa sürede bile ne kadar iyi bir işletim sistemi olabileceğini kanıtlamıştır.

apomsu

Üye
    Konu Sahibi
Benim görüşüm ios oturmuş işletim sistemi android ise arkasında google'nin olması şuan ios iyi ama gelecekte android daha iyi olacağını gösteriyor. Şu kısa sürede bile ne kadar iyi bir işletim sistemi olabileceğini kanıtlamıştır.

zzz doğru ! (h)

paganini58

paganini58

Üye
Hayata insanlar tek elcilik penceresinden bakmaya devam ettiği sürece değişen hiç bişey olmaz arkadaşlar. Bir cihaz yapıyor görüntülü görüşme desteğini sadece kendi iki cihazı arasında tasarlıyor. ne demek bu herkeste benim cihazım olsun. tamam kardeşim herkeste senin cihazın olsun 350 dolarlara mal edip 2200 liralara telefon satıyorsun bir ton kısıtlama ile. sonra eve getiriyorsun o çok övdüğünüz İtunes ten bir oyun indireyim diyorsun bakıyorsun tek bölümlü lite versiyonlar... ne imiş tam sürüm parayla alınacakmış. Sonra telefon tat vermiyor 2200 lira verdiğin cihazın yazılımı ile oynayıp jail break yapıp özgürce kullanıyorsun bu sefer ne oluyor senin 2200 lira çöpe ne imiş garanti dışı...E kolay kolay garantiye gidecek cihaz değil iphone lar kaliteli. ama genede iphone alığınız gibi eve getirip kullanamıyorunuz. üzerinde profesyonel bir kullanıcı iseniz bir sürü oynama yaparsınız o zaman güzel cihaz olur. Oysaki...

Türkiyede 1100 tl civarlarında İ Phone satsınlar garantili sıfır yüzlerini görmek istediğimde başka marka telefonlarıda görünütülü arayabileyim.Yazılımı özgür bıraksın.İtunes deki yazılımları dolar bazından değilde TL bazından satışa mantıklı fiyatlarla sürsün hemen ios a geçerim güzel bir sistem çünkü gerçekten güzel bir sistem. androidden iyi dir arkadaşlar ios.Cihazlarda kaliteli oluyor gerek kasa ekran malzeme olarak...

Uzun lafın kısası gerek yok iosa az parası olan adam için android çizgisini ileride bir gün değiştirmez ise bizim ülkede daima daha fazla olur. Avrupa beni alakadar etmez. Ama bu dünyada bir burjuva gerçeği var onun içinde android daida benim fikrimce 2. sırada kalır.

ama gönlümün birincisidir yaşasın ÖZGÜRLÜK....

• Beğen
Tepkiler: apomsu
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt