android ve iphone

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

apomsu

Üye
    Konu Sahibi
android ve iphone
bence 2-3 sene içinde iphone lafı ağza bile alınmayacak

android 1 numara olacak ! (h)

ne düşünüyosunuz? :pro:

:ehe :kop: :yuru

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
bence öyle bi şey olamaz.
Ama android fikrine katılıyorum :)

mangdaşire

mangdaşire

Üye
iphone ve androidin ikiside güçlü.ios belki ölebilir ama iphone kolay kolay ölmez.

61semih

61semih

Üye
pek olası gorunmuyor ios un olmesı kısıtlamalar harıcınde cokta ıyı bir sistem.piyasadakı en oturmus sıstem bence.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
pek olası gorunmuyor ios un olmesı kısıtlamalar harıcınde cokta ıyı bir sistem.piyasadakı en oturmus sıstem bence.

öyle ama kısıtlamalar yüzünden kullanıcı kaybediyor. Mesela beni.:D
biraz daha özgür olsa ben s2 yerine iphone5 beklerdim. :ehe

nonamex

Üye
iPhone'u havası var diye alanlar olduğunu düşünürsek biraz zor:ehe

apomsu

Üye
    Konu Sahibi
tamam kızmayın :-/ :ağlarım:

:naughty: :yuru :ehe

lerolande

lerolande

Üye
bende şimdi geçen bir konuda onu bahsediyodum :D
bana da kalırsa 2014 yılına doğru Android tek başına alıp başını gidecek. Iphone bile yetişemicek android'e. :)

• Beğen
Tepkiler: apomsu
franzliszt

franzliszt

Üye
apple ı iyi tartalım bilgisayarları halen en iyi bilgisayar olarak geçiyor oynadığınız oyunların grafikleri mac lerde tasarlanıyor dj ler büyük konserlerde sorun çıkmasın diye mac kullanıyor apple tek başına tüm bilgisayarlara windowsa kafa tutabildiyse senelerce ve şuanda dünyada en değerli firmaysa bu iphone içinde senelerce geçerli olacaktır nedenmi ? cevap basit çok sağlam bir sistem üretiyorlar güçlü cihazlar üretiyorlar ve cihazlarına daima destek sunuyorlar marketi daima büyütüyorlar birçok aksesur üreticisiyle birleşip ürettikleri cihazları dahada popüler kılıyorlar , cihazlarını diğer cihazlara göre kısıtlayarak elitleştirmeye çalışıyorlar ama kim istemezki rahat rahat bluetoothla veri göndermek ?amerikada mp3 ve korsan müzik yasak bu yüzden bu cihaz itunesdan indirmeye itiyor sizi bunların hepsi bir kısıtlama olabilir ama halen apple özel işler çıkartıyor ve asla android bu sistemi bastıramaz . ama çok güçlü bir rakip olduğu terlettiği kesin. appstore olmasaydı iphone un vay haline bile derdik.

• Beğen
Tepkiler: saruman_me ve xinsurer
lerolande

lerolande

Üye
zaten iphone'u iphone yapan da o değil mi :)
iphone'un en sevdiğim tarafı diğer markalar gibi her ay 1-2 tane cihaz çıkartmıyorlar. Yılda 1 cihaz yapıyolar tam yapıyorlar :)

nonamex

Üye
apple ı iyi tartalım bilgisayarları halen en iyi bilgisayar olarak geçiyor oynadığınız oyunların grafikleri mac lerde tasarlanıyor dj ler büyük konserlerde sorun çıkmasın diye mac kullanıyor apple tek başına tüm bilgisayarlara windowsa kafa tutabildiyse senelerce ve şuanda dünyada en değerli firmaysa bu iphone içinde senelerce geçerli olacaktır nedenmi ? cevap basit çok sağlam bir sistem üretiyorlar güçlü cihazlar üretiyorlar ve cihazlarına daima destek sunuyorlar marketi daima büyütüyorlar birçok aksesur üreticisiyle birleşip ürettikleri cihazları dahada popüler kılıyorlar , cihazlarını diğer cihazlara göre kısıtlayarak elitleştirmeye çalışıyorlar ama kim istemezki rahat rahat bluetoothla veri göndermek ?amerikada mp3 ve korsan müzik yasak bu yüzden bu cihaz itunesdan indirmeye itiyor sizi bunların hepsi bir kısıtlama olabilir ama halen apple özel işler çıkartıyor ve asla android bu sistemi bastıramaz . ama çok güçlü bir rakip olduğu terlettiği kesin. appstore olmasaydı iphone un vay haline bile derdik.

Aynı şekilde düşünüyorum, Android olmasa çoktan iPhone 5 çıkardı underclock etmeden 1 ghz işlemci + SGX535 GPU koyar devam ederdi büyük ihtimalle yoluna.

Fakat piyasadaki çift çekirdek, 3d çekim özellikli cihazların artması iOs'un kısıtlamalarından bıkanların Android'e geçmesi biraz sıkıntıya soktu Apple'ı.. Harıl harıl çalışıyorlar bakalım, iPhone 5 nasıl olacak.

pandikci

Üye
android'in facebook uygulaması iphone facebook'a göre çok zayıf facebook en çok kullanılan uygulama sonuçta.

nalcam22

nalcam22

Üye
androıd nokıayı unutturdu iponuda unutturur

franzliszt

franzliszt

Üye
ios sybiana benzemez appleda nokiayaya benzemez :)

Jetlak

Üye
daha flash açmayan bir işletim sistemi ios stabil olabilir kaynakları çok verimli kullanabilir ama bir çok özelliği eksik

farukozer4444

farukozer4444

Üye
Android geçebilir ama İphone her zaman revaçta kalacaktır. :) Hiç ölecek bir telefon veya işletim sistemi değildir. Görünüşe bakılırsa bence iphone daha profosyonel. Ama androidi birçok marka kullanmaktadır. Androidli birçok telefon var. Ama apple bir tane çıkarıyor uzun süre kullanılıyor. Ve yabancı ülkelerde falan çoğunlukta iphone var. Şu an her mağazanın , televizyonun veya şirketlerin uygulaması hep iphonelere göre. . :)

• Beğen
Tepkiler: apomsu
franzliszt

franzliszt

Üye
daha flash açmayan bir işletim sistemi ios stabil olabilir kaynakları çok verimli kullanabilir ama bir çok özelliği eksik

cihaz flash açabiliyor ama firma bunu istemiyor, eksik özelliği yok kısıtlaması var , appstore sayesinde istenilen cihaz yapılabiliyor autocad bile yapabiliceğin açabileceğin bir cihaz ve platform ios ama parası olana çaktın .

nalcam22

nalcam22

Üye
ios sybiana benzemez appleda nokiayaya benzemez :)

Symbian şimdi bişey olmaya bilir ama bi zamanlar pazar payının yüzde 59 u na sahipti.ve ister kabul et ister etme ipondaki bir çok teknoloji nokıadan çalıntı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt