Lütfen Yardım ! N8 Açılmıyor sadece titreme.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

evanescencele

Üye
    Konu Sahibi
Lütfen Yardım ! N8 Açılmıyor sadece titreme.
Merhaba arkadaşlar, Bugün bir Belle Yükleyim dedim telefona yükleme esnasında hata verdi telefon kapandı sadece titreme yapıyor telefon nasıl açıcam telefonu Lütfen yardım edin dead telefon açmayıda denedim olmuyor ?

deadt telefonda şu hatayı alıyorum..

----------Eklendi @ 03:48:59 ---------- Yazıldı @ 02:50:49 ----------

Usb takınca ilk önce ses geliyor sonra usb tekrar çıkıyor bu arada ışığı yanıp sönüyor.

Dampierre

Dampierre

Üye
dead phone flash atacaksın. Foruma bak bulursun.

----------Eklendi @ 11:05:34 ---------- Yazıldı @ 11:04:58 ----------

İlk önce iskandinav versiyonunu yüklemeni öneririm.

hakan9812

Üye
bendede aynı hatayı verdi bi türlü işin içinden çıkamıyorum.

evanescencele

Üye
    Konu Sahibi
ya arkadaşlar telefonu flash atıcam ama usb yüklenemiyor hatası alıyorum kopuyor devamlı.

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
ya arkadaşlar telefonu flash atıcam ama usb yüklenemiyor hatası alıyorum kopuyor devamlı.
baska bilgisayar varsa onda dene. Zaten phoenix telefonu gormeyecek, dead phone flashi, phoenixte no connection diyip producti kendin secip, flashliyacaksin.

evanescencele

Üye
    Konu Sahibi
telefoncuya 50 tl bayılmak zorunda kaldım :(

hakan9812

Üye
bende nokia shopa teslim ettim n8 i,Sanırım uzun bi süre phonex ve firmware adını bile duymak istemem.

evanescencele

Üye
    Konu Sahibi
bende nokia shopa teslim ettim n8 i,Sanırım uzun bi süre phonex ve firmware adını bile duymak istemem.

Ben okadar bekliyemedim gittim hemen telefoncuya 1 saat sürmedi giden paraya acıdım i.ne pc usb kabloyu görmediyi için flash atamadım.

hakan9812

Üye
Bugün nokia shop istanbula göndereğiz dedi bende o kadar bekleyemem dedim ve n8 i geri aldım,samsunda anlayan çok kişide yok anlıycan telefon elimde kaldım ölece

hakan9812

Üye
şu saat itibarıyla annayı yükledim.Fakat hiç hoşlanmadım annadan,belleyi yüklemeye çalışıyorum.

hakan9812

Üye
bi türlü 24.1 den kurtulamıyorum.

eldanare

Üye
bende de aynı sorun var ne yapabilirm acaba dead flash attım gösterilen şekilde telefon bana mısın demiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt