Mareşal
Üye
:hoşgeldinellerin temiz mi
![]()
temiz temiz 
sırtınımı kaşıyacam

:hoşgeldinellerin temiz mi
![]()
temiz temiz 

usta olmasan da biliyorsun nasıl olsabana bakmayın bende o kadar usta değilim ama bildiklerim var.) Telekineziyi başarmanın 1. Şartı inanmaktır.inanmassan hiç bişey beceremessin.her acemi(ve ben.) ) psi wheelden başlar.çoğu acemi ilk denediğinde başaramaz bu normal.Ancak her gün denerse en az 1 en fazla 2 haftada psi wheeli döndürebilir.peki diyelim sen psi wheeli çeviriyorsun ama istediğin yere dönmüyor. Ozaman enerjini yönlendirmeyi öğrenmek için kapak çalışması yapman gerekir.kapak çalışması için bir şişe kapağının üstüne siyah nokta koyarsın ve ve her gün 30dk. Bu siyah noktaya bakarsın ona odaklanırsın.böyle psi wheeli istediğin tarafa döndürdükten sonra psi balla başla onu sonra anlatırım.)

kaç mesaj kaldı ??

daha var
----------Eklendi @ 00:47:22 ---------- Yazıldı @ 00:46:52 ----------
onu mu sayıyosun Onur![]()

dşiaksicmlşnusapoşvdni.vndaçlvsşbhıadbvyoıabyvoıvnemoıa
![]()

ne partisi ya şakasına dedim rütbe falan hikaye

aha döndü benimkiusta olmasan da biliyorsun nasıl olsa![]()

hahhaha mesajın altını görmedim alıntı yapınca gördüm![]()

şimdi mi ?aha döndü benimki![]()

tabikide hıkaye de işte ölesıne dedım
bak akıllandım radyo dınlemıyorum bugun![]()
dün olaya nasıl el koydum,bu özelliğimi seviyorum.Ortam karıştırmada üstüme yok.
hepiniz benim sözüme geleceksinizdün olaya nasıl el koydum,bu özelliğimi seviyorum.Ortam karıştırmada üstüme yok.
![]()

hepiniz benim sözüme geleceksinizdün olaya nasıl el koydum,bu özelliğimi seviyorum.Ortam karıştırmada üstüme yok.
![]()

evet çok az ama neden bıraktıysamşimdi mi ?![]()
:ben de varımŞu anda 21 kişi bu konuyu okuyor. (8 üye ve 13 misafir)
heyy misafirler resimler üye olmadan görünmez![]()