15/09/11 - Ve Mutlu Son . Symbian Anna 22.14 DE + 24.1 TR navifirmde + Ovi'de arkadaşlar :)

Sponsorlu Bağlantılar

pensacola

Üye
Nawiye Giren Varmı ?

meg1ddo

meg1ddo

Üye
nokianin facebooktaki geri sayımından haberi olan varmı nedir son durum...

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Arkadaşlar telefondan güncelleme yapmaya çalışıyorum fakat sunucu tarafından iptal Ediyor. Şimdi Anlamadm biz annayi mi kurcaz belleyi mi? Telefondan *#0000# yoluyla kurcaz değil mi?

Tebrik ediyorum 2000. mesajı yazmışsın :)

Anna'yı yükleyemedik ama 1 saat sonra Belle ile tanışacağız, işe bak :D
Gerçi Belle'nin kullanıma sunulması bu yıl sonu yada 2012 başında olacak sanırım.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
son bir saat kaldı arkadaşım.. :)

Geri sayım bizi ırgalamıyor ki, takip etsek ne olacak :D
Anna'yı kullananlar Belle'nin özelliklerini görmek için geri sayıyor.

Biz daha Anna'yı bile yükleyemedik ki...

Barış Grc

Barış Grc

Üye
Telefon Üzerinden Güncelenemicekmiş Arkadaşlar . Destek Hattı Böyle Söyledi .

wade_flash.3

wade_flash.3

Üye
Tebrik ediyorum 2000. mesajı yazmışsın :) Anna'yı yükleyemedik ama 1 saat sonra Belle ile tanışacağız, işe bak :D Gerçi Belle'nin kullanıma sunulması bu yıl sonu yada 2012 başında olacak sanırım.
ovi store'de meet symbian anna adlı programla güncellenyo. Fakat güncelleme bulunamyo. Nokia'nin yapacağı Iş böyle olur.

ferdicelik3452

Üye
Nokia'ya e-mail attım dün az önce telefon açtılar cuma gününe kadar yetiştirmeye çalışıyoruz, menüler Türkiye'ye göre uyarlanıyor bizde Nokia'dan bekliyoruz dediler, cum günü olmazsa önümüzdeki haftaya kesin çıkacak dedi, beklettiğimiz için kusura bakmayın çok özür dileriz diyorlar... püfff

pensacola

Üye
Nawi Bende Açılmıyor Açabilen Varmı Bugün Kesin Gelir :P

ugur6565

ugur6565

Üye
biz daha annaya kavuşamadık adamlar belleyi kullanıyorlar moruklar:ehe

Aege

Aege

Üye
bizimkiler hazırlama işlemlerine bayağı geç başlamışlar anlaşılan

etherkes

etherkes

Üye
ovi store'de meet symbian anna adlı programla güncellenyo. Fakat güncelleme bulunamyo. Nokia'nin yapacağı Iş böyle olur.
O Anna daha Turkiyede yayinlanmadigi icin cikmiyo kardes napsin Nokia yazilimi tanitiyo iste Turkiye gec gelecek olmasinin sebebi bi iletisim protokoluyle ilgili bi sknti varmis onu cozmeye calisiyolar.

wade_flash.3

wade_flash.3

Üye
Her kafadan bi ses çıkıyor, Kesin Nokia kullanıcıyı kandırıyor. Gdp htc alcam ya bktm symbian'dan.

Barış Grc

Barış Grc

Üye
Cumaya Kadar Kesin Geliyor . Ama Telefon Üzerinden Yapılamicak Dediler . :(

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
güncelleme *#0000* üzerinden yaplır inş :/ yoksa oviden yükleyince telefon diliyle uğraşmak zorunda kalmak istemiorum :/

Barış Grc

Barış Grc

Üye
Yapılamaz Dedi . Destek Hattı . Çıldırdım Ya . Evde Net Yok .

mezoart

mezoart

Üye
En iyisi Motorola'nın eski kapaklı telefonlarından alın arkadaşlar.Şekil duruyor... :P

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
güncelleme *#0000* üzerinden yaplır inş :/ yoksa oviden yükleyince telefon diliyle uğraşmak zorunda kalmak istemiorum :/
ovide diliyle uğraşmana gerek yokki programı otomatikmen türkçe yüklüyor zaten

Üst Alt