Evet kaplar 10-15 mb ama bazı uygulamaları yüklerken sadece tel hafızasını gözden geçirıyo ve eger orda bulmassa uygulama yüklenmiyoTelefon hafızasında çok yer kaplamaz mi hafıza kartına kur bence
Bi ara bende de silinmedi bastım formatiBende eski sürüm var Qt yenisini yüklemek için silmek gerekiyo silinmiyo şimdi de :/

Bunu bilmiyordum bak öğrenmiş oldumEvet kaplar 10-15 mb ama bazı uygulamaları yüklerken sadece tel hafızasını gözden geçirıyo ve eger orda bulmassa uygulama yüklenmiyo
rom patcher yamaları aktif yapBende bastım formatı şimdide Qtmobility yüklerken istenen uygulama erişimine izin verilmedi diyo kırcam telefonu az kaldı![]()
rom patcher yamaları aktif yap
telefon hacklimibiraz daha açıklayabilir misin modifiyeden pek anlamıyorum
hayır ama unsignedleri signedliyorumtelefon hacklimi
hackliyse yüklenirdi belki dicektim şey bide daha önceden qt kurulumudu bazı bileşenler yüzünden o hatayı alabilirsinhayır ama unsignedleri signedliyorum
hımm yüklenir yaa aslında uygulama yöneticisi de filan bişi kalmışte karta at format olmassaKuruluydu ama mobility 1.1.2ydi silip yeni sürüm yüklicektim silerken hata verdi bende hard format attım şimdide yüklerken hata veriyo
evet ama ordaki qt eski sürüm malaesef ve bazı uygulamalar calışmıyo