Qt nasıl yüklenir? Yardım lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
elcondor

elcondor

Üye
    Konu Sahibi
Qt nasıl yüklenir? Yardım lütfen
arkadaşlar bende 5230 var bir süre önce hard format atmak zorunda kaldım, qt yüklüydü nasıl yüklediğimi de hatırlamıyorum yaa :) şimdi yok, nereden bulurum nasıl yüklerim bir yardım edin lütfen...

anılbaran

anılbaran

Üye
telefon hafızasına kur

elcondor

elcondor

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim. Hemen indiriyorum...

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Telefon hafızasında çok yer kaplamaz mi hafıza kartına kur bence

anılbaran

anılbaran

Üye
Telefon hafızasında çok yer kaplamaz mi hafıza kartına kur bence
Evet kaplar 10-15 mb ama bazı uygulamaları yüklerken sadece tel hafızasını gözden geçirıyo ve eger orda bulmassa uygulama yüklenmiyo

waswar

waswar

Üye
Bende eski sürüm var Qt yenisini yüklemek için silmek gerekiyo silinmiyo şimdi de :/

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Bende eski sürüm var Qt yenisini yüklemek için silmek gerekiyo silinmiyo şimdi de :/
Bi ara bende de silinmedi bastım formati :)

----------Eklendi @ 11:08:21 ---------- Yazıldı @ 11:07:24 ----------

Evet kaplar 10-15 mb ama bazı uygulamaları yüklerken sadece tel hafızasını gözden geçirıyo ve eger orda bulmassa uygulama yüklenmiyo
Bunu bilmiyordum bak öğrenmiş oldum

wRei

wRei

Üye
QT ne işe yarıyor

waswar

waswar

Üye
Bende bastım formatı şimdide Qtmobility yüklerken istenen uygulama erişimine izin verilmedi diyo kırcam telefonu az kaldı :D

waswar

waswar

Üye
Kuruluydu ama mobility 1.1.2ydi silip yeni sürüm yüklicektim silerken hata verdi bende hard format attım şimdide yüklerken hata veriyo

anılbaran

anılbaran

Üye
Kuruluydu ama mobility 1.1.2ydi silip yeni sürüm yüklicektim silerken hata verdi bende hard format attım şimdide yüklerken hata veriyo
hımm yüklenir yaa aslında uygulama yöneticisi de filan bişi kalmışte karta at format olmassa

waswar

waswar

Üye
hepsini yaptım yinede istenen uygulama erişimine izin verilmedi diyo

goktas19

goktas19

Üye
Dostum Qt yüklemek için fazla uğraşmaya gerek yok forumda biraz araştırsaydın bulurdun. Kısa yolu: OVİ Mağazaya gir arama bölümüne Qt yaz sonra Qt yazan bir oyun indir 4-5-6 partlı bir şey yükleyecektir. Alsana Qt yüklü

anılbaran

anılbaran

Üye
evet ama ordaki qt eski sürüm malaesef ve bazı uygulamalar calışmıyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt