Oha Ben Napıcam :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
İlk yıldan tanımadığın kimseyle eve çıkılmaz apartlar zaten 3-4 kişilik odalar, internet genelde oluyor, yemeği kendin hazırlıyorsun çoğunlukla, çamaşır makinesi var orada çamaşırlarını kendin yıkıyorsun, banyo 1 tane var onu kullanıyorsunuz hepbirlikte falan filan.

Yurt iyidir yurt candır. Yurda gidicem ben eve de yanımda bir bayan olmadıkça asla çıkmam yoksa yaşayamam ben pisliğin içinde ölür giderim erkeklerle :D

Namık Kemal Üniversitesi'ne gidicem ben de orada okuyan yada gidecek olan var mı yabancılık çekmiyim :) Bölüm İktisat, Değirmenaltı yerleşkesinde kampüs.

Elektr0

Elektr0

Üye
ben üni'ye memlekette gittiğim için kendi evimde kalıyorum hiç bir bilğim yok bu yurtlar hakkında...:bilmm

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
sevgılım lise sonda yav onun evı var kendı aılesı :Dtuba dedığın gıbı ama evı döşemesı var şimdi. oyuzden apart daha basıt gelıyor ama :hmmm
Asıl sen seneye kara kara düşün napacağım diye ya kız arkadaşın başka üniye düşerse

'Patron

'Patron

Üye
    Konu Sahibi
hasan abi tanimadigim 6 kisiyle :vur bilmiyorum iste bana gore degil.. ama fazla mi onyargiliyimki.. apartta sabah ve aksam yemegi verenler var onlar dusunuyorum hem tek basima yasamak daha bana gore. ama bi gidp gormek lazim.

@nadide benimde aklima gelmiyo degl ya.. ama iliskimiz oraya kadar giderse elbet bi caresini buluruz..umarim..

----------Eklendi @ 19:35:14 ---------- Yazıldı @ 19:33:02 ----------

İlk yıldan tanımadığın kimseyle eve çıkılmaz apartlar zaten 3-4 kişilik odalar, internet genelde oluyor, yemeği kendin hazırlıyorsun çoğunlukla, çamaşır makinesi var orada çamaşırlarını kendin yıkıyorsun, banyo 1 tane var onu kullanıyorsunuz hepbirlikte falan filan.Yurt iyidir yurt candır. Yurda gidicem ben eve de yanımda bir bayan olmadıkça asla çıkmam yoksa yaşayamam ben pisliğin içinde ölür giderim erkeklerle :D
1 lisilik apart dusunuyorm yemek verenler var ama bakalim

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
1 lisilik apart dusunuyorm yemek verenler var ama bakalim

Onlar pahalı oluyorlar. Zonguldakta apartta yaşayan arkadaşım vardı aylık 150 lira veriyordu 3 kişi kalıyorlardı diğer şartlar zaten yukarda saydıklarım. Şahsi odalı özel yurtlar varsa eğer onlara da bakabilirsin. Apartlarda tuvalet ve banyo her şart altında ortak olacaktır çünkü orası bir ev olarak inşaa edilmişti en başta, yeniden düzenlemek ev sahibine masraf demektir :)

'Patron

'Patron

Üye
    Konu Sahibi
Onlar pahalı oluyorlar. Zonguldakta apartta yaşayan arkadaşım vardı aylık 150 lira veriyordu 3 kişi kalıyorlardı diğer şartlar zaten yukarda saydıklarım. Şahsi odalı özel yurtlar varsa eğer onlara da bakabilirsin. Apartlarda tuvalet ve banyo her şart altında ortak olacaktır çünkü orası bir ev olarak inşaa edilmişti en başta, yeniden düzenlemek ev sahibine masraf demektir :)
dostum heralde anlamadın.Apartları araştırdım. 1+1 tek kişilik tuvalet banyo içinde ve yemek verenler var ama az. yemek veren az yanı . yemek veren de buldummu dırek yerleşıcem ama bakalım..

Masum Serseri

Üye
Allah kolaylık versin işin gerçekten zor gibi gözüküyor :)

zaza

zaza

Üye
üniversite fikrim bitti bitecek böyle yaparak beni soğutuyorsunuz en iyisi işimde devam etmek en azından para geliyor, gitmiyor :D öte yandan üniversite ortamınıda görmek isterdim ama masraflar baya aşıyor bide eve katkıda yapıyoruz yani benim suyum kesilirse baya kısıtlamalar olur :D babam asla bana para göndermez anca borç alırım üstelik diyelimki üniversiteye gittim en azından bir işte lazım kuru kuru olmaz :D ne zormuş öğrenci olmak resmen sürünüyorsunuz :ah

'Patron

'Patron

Üye
    Konu Sahibi
Allah kolaylık versin işin gerçekten zor gibi gözüküyor :)
Sağol..
üniversite fikrim bitti bitecek böyle yaparak beni soğutuyorsunuz en iyisi işimde devam etmek en azından para geliyor, gitmiyor :D öte yandan üniversite ortamınıda görmek isterdim ama masraflar baya aşıyor bide eve katkıda yapıyoruz yani benim suyum kesilirse baya kısıtlamalar olur :D babam asla bana para göndermez anca borç alırım üstelik diyelimki üniversiteye gittim en azından bir işte lazım kuru kuru olmaz :D ne zormuş öğrenci olmak resmen sürünüyorsunuz :ah
aynen çok zor..

zaza

zaza

Üye
akraba falan olursa bedavaya getirirsinde :D varmı akraba :D

'Patron

'Patron

Üye
    Konu Sahibi
zaza

zaza

Üye
urfaya gelseydin benim yanımda kalırdın ama gelmedin hata ettin :ehe

• Beğen
Tepkiler: 'Patron
zaza

zaza

Üye
siverek kebap daha meşhur burada :D ve fiyatı neredeyse 2 katı :ehe

zaza

zaza

Üye
alsana siverek kebabı :D

neyse konu dağılmasın nerde kalmıştık eeee ev işini nasıl yapıcan :D

'Patron

'Patron

Üye
    Konu Sahibi
zaza

zaza

Üye
boşuna eklemedim :D gözün doysun diye ekledim hem oda bir doyma şeklidir :ehe

zaza

zaza

Üye
yok bozulmaz :D zekeriye hoca bana dediki sigarada orucu bozmuyormuş sebebi ise bir tadı olmamasıymış :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt