Oha Ben Napıcam :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
'Patron

'Patron

Üye
    Konu Sahibi
yok bozulmaz :D zekeriye hoca bana dediki sigarada orucu bozmuyormuş sebebi ise bir tadı olmamasıymış :ehe
Zekeriya hocaya kalsa iftarı sexle açmak serbestmiş :D :D çok ciddiyim öle demıstı

zaza

zaza

Üye
biz arkadaşlar arasında hep bunu konuşurduk "zekariya hoca su içmek orucu bozmazmış" dedi diye kendi kendimize eğleniyorduk :ehe

Necmati

Necmati

Üye
eskişehir'in kızları güzel olur :)

mu bilemem teselli etmeye çalıştım :D

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
hasan abi tanimadigim 6 kisiyle :vur bilmiyorum iste bana gore degil.. ama fazla mi onyargiliyimki.. apartta sabah ve aksam yemegi verenler var onlar dusunuyorum hem tek basima yasamak daha bana gore. ama bi gidp gormek lazim.

Tanışmak iki üç gün falan sürer. Ondan sonrası kola - çekirdek veya cips ile sabaha kadar muhabbet olur. Bence de biraz önyargılısın bu konuda.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 166392
Marchegiani

Marchegiani

Üye
Apartlara güven olmayabilir ama Eskişehir güvenli yerdir memleketim olduğundan söylüyorum. Hiç piyasayı bilmem ama şunu bilirim ki Eskişehir'de Tepebaşı'nın ara sokaklarında kiralık evler bulabilirsin ki ucuz yerlerdir. Kolay gelsin.

'Patron

'Patron

Üye
    Konu Sahibi
eskişehir'in kızları güzel olur :)

mu bilemem teselli etmeye çalıştım :D
:D Kız hazır hacı gayet guzel suan sorun kalacak yer :D

Tanışmak iki üç gün falan sürer. Ondan sonrası kola - çekirdek veya cips ile sabaha kadar muhabbet olur. Bence de biraz önyargılısın bu konuda.
abi öylede.. bilmiyorum kı yalnız olsam daha ıyı olurum gibime gelıyor ama gıdıp bı bakacaz işte umarım hayırlısı olur..
Apartlara güven olmayabilir ama Eskişehir güvenli yerdir memleketim olduğundan söylüyorum. Hiç piyasayı bilmem ama şunu bilirim ki Eskişehir'de Tepebaşı'nın ara sokaklarında kiralık evler bulabilirsin ki ucuz yerlerdir. Kolay gelsin.
kardeş bu yenibağlarda falan birusuru apart var dusunuyoruz ama bakalım..

Silinen Üye 166392

Silinen Üye 166392

Kapalı Hesap
konu güzelmiş gitmeden bakalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt