Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hasan abi tanimadigim 6 kisiyle bilmiyorum iste bana gore degil.. ama fazla mi onyargiliyimki.. apartta sabah ve aksam yemegi verenler var onlar dusunuyorum hem tek basima yasamak daha bana gore. ama bi gidp gormek lazim.
Tanışmak iki üç gün falan sürer. Ondan sonrası kola - çekirdek veya cips ile sabaha kadar muhabbet olur. Bence de biraz önyargılısın bu konuda.
Marchegiani
Üye
Apartlara güven olmayabilir ama Eskişehir güvenli yerdir memleketim olduğundan söylüyorum. Hiç piyasayı bilmem ama şunu bilirim ki Eskişehir'de Tepebaşı'nın ara sokaklarında kiralık evler bulabilirsin ki ucuz yerlerdir. Kolay gelsin.
Apartlara güven olmayabilir ama Eskişehir güvenli yerdir memleketim olduğundan söylüyorum. Hiç piyasayı bilmem ama şunu bilirim ki Eskişehir'de Tepebaşı'nın ara sokaklarında kiralık evler bulabilirsin ki ucuz yerlerdir. Kolay gelsin.