Creative EP630 mu Sennheiser CX200 mü ??

Sponsorlu Bağlantılar

cozturk

cozturk

Üye
    Konu Sahibi
Creative EP630 mu Sennheiser CX200 mü ??
Merhaba arkadaşlar...
1.5 yıldır kullandığım Creative EP630 kulaklığımı kaybettiğimden dolayı yeni bir kulaklık arayışına girdim.
Ve ufak araştırmam sonucunda ortaya yine kullandığım kulaklık(EP630) ve Sennheiser CX200 denilen bir kulaklık çıktı..
Öncelikle şunu söyliyim EP630'dan oldukça memnundum..gerek ses kalitesi gerek izolasyon'u olsun gerçekten çok iyiydi ve çokda dayanıklıydı..(Abim en az 4 seneden beri kullanıyor ve hiçbir sıkıntısı yok)
Bu iki kulaklık hepsiburada'da öve öve bitirilememiş zaten....

Bu iki kulaklık arasından hangisini önerirsiniz.
Özelikle ikisinide kullanmış arkadaşlar varsa hangisini önerirsiniz.
Eğer aralarında bir fark yoksa EP630 daha ucuz olduğu için ve tam olarak nasıl bir kulaklık olduğunu bildiğim için yeniden EP630'u alıcam...

Cevap vericekler için şimdiden teşekkürler...

DPool

DPool

Üye
Kesinlikle Sennheiser.Bende HD 25 alıcam.:good::good:

cozturk

cozturk

Üye
    Konu Sahibi
Kesinlikle Sennheiser.Bende HD 25 alıcam.:good::good:
Yanlış anlamayın ama bu yorumu neye dayandırarak yaptığınızı söylerseniz aklımda daha kalıcı bir fikir oluşturur..
Cevap yazdığınız için teşekürler.:alkis

cozturk

cozturk

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar koca forumda cevap yazıcak yokmu.........

DPool

DPool

Üye
Yanlış anlamayın ama bu yorumu neye dayandırarak yaptığınızı söylerseniz aklımda daha kalıcı bir fikir oluşturur..
Cevap yazdığınız için teşekürler.:alkis
Şimdi şöyle diyim, Creative , Sennheiser e göre daha çeşitli ürünler üretiyor (speaker,direksiyon seti vs.).Sennheiser ise daha çok kulaklık üretimine önem veriyor.Bu sebebten dolayı ister istemez sennheiser in ürünleri daha kaliteli oluyor :good::good: Sen bu soruyu kime sorarsan sor herkez sennheiser diyecektir.

cozturk

cozturk

Üye
    Konu Sahibi
Şimdi şöyle diyim, Creative , Sennheiser e göre daha çeşitli ürünler üretiyor (speaker,direksiyon seti vs.).Sennheiser ise daha çok kulaklık üretimine önem veriyor.Bu sebebten dolayı ister istemez sennheiser in ürünleri daha kaliteli oluyor :good::good: Sen bu soruyu kime sorarsan sor herkez sennheiser diyecektir.
Tamam teşekkürler....Arkadaşlar başka cevap vericek yok mu ? ? ? ? ? ? ?

DPool

DPool

Üye
Başka cevaba gerek yok sen sennheiser al :ehe:.Eğer kapalı kulaklık ararsan Sennheiser HD 205 :naughty:

Mau5Trap

Mau5Trap

Üye
Tabiki Sennheiser.Sennheiser kulaklık konusunda kendini ispatlamış bir markadır.Creative den 2 kat daha pahalı ama fiyatının hakkını veren bir kulaklık.Bu kaliteyi kulaklığı kulaklarına taktığında anlayacaksın.

cozturk

cozturk

Üye
    Konu Sahibi
Tabiki Sennheiser.Sennheiser kulaklık konusunda kendini ispatlamış bir markadır.Creative den 2 kat daha pahalı ama fiyatının hakkını veren bir kulaklık.Bu kaliteyi kulaklığı kulaklarına taktığında anlayacaksın.
Cx 200 ü veya Ep630 u kullandın mı ?

Mau5Trap

Mau5Trap

Üye
2 sinide kullandım.Sennheiser i kulağını takınca kulağında woofer varmış gibi hissediyorsun.Tabiki ep630 da paranın hakkını veren bir kulaklık ama cx 200 ile karşılaştırılamaz.

Mau5Trap

Mau5Trap

Üye
Sanırım fiyatı konusunda endişelisin :hmmm

cozturk

cozturk

Üye
    Konu Sahibi
2 sinide kullandım.Sennheiser i kulağını takınca kulağında woofer varmış gibi hissediyorsun.Tabiki ep630 da paranın hakkını veren bir kulaklık ama cx 200 ile karşılaştırılamaz.

Sanırım fiyatı konusunda endişelisin :hmmm

Fiyat benim için sıkıntı değil...Ben Cx200 ün Ep630 dan iki kat daha iyi bir kulaklık olduğunu bilsem 200 lira bile veririm ama aralarında ağım şağım bir fark olup olmadığını bilmiyorum...Bunun içinde aralarında 2.5 kat'lık bir fiyat farkı olduğundan enayi konumuna düşmek istemiyorum...Bir kaç arkadaş daha senin tutumunu savunursa büyük ihtimal CX200 alıcam...

cozturk

cozturk

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar dün CX200'ü aldım...Cevap verenler için tekraren teşekkürlerr....

Mau5Trap

Mau5Trap

Üye
Nasıl ? Kulaklık güzel mi ?:

Mau5Trap

Mau5Trap

Üye
Ben demiştim :naughty::naughty:

GSCASSİO

GSCASSİO

Üye
abicm konu eski AZ ama ikisini kıyaslamak tamamen hata creativen kimse bana fiyatına göre kötü malını gösteremez ep-630 tamamen bass için yaplmş tizide normal üstü olan enfes bir kulaklıktır silkonu değiştirilip biraz daha uzun slikon alınırsa 5 gün şarkı dnlemezsnz basslı bi şarkı dnledkten sonra midenz kop kop olur

Üst Alt