cozturk
Üye
Creative EP630 mu Sennheiser CX200 mü ??
Merhaba arkadaşlar...
1.5 yıldır kullandığım Creative EP630 kulaklığımı kaybettiğimden dolayı yeni bir kulaklık arayışına girdim.
Ve ufak araştırmam sonucunda ortaya yine kullandığım kulaklık(EP630) ve Sennheiser CX200 denilen bir kulaklık çıktı..
Öncelikle şunu söyliyim EP630'dan oldukça memnundum..gerek ses kalitesi gerek izolasyon'u olsun gerçekten çok iyiydi ve çokda dayanıklıydı..(Abim en az 4 seneden beri kullanıyor ve hiçbir sıkıntısı yok)
Bu iki kulaklık hepsiburada'da öve öve bitirilememiş zaten....
Bu iki kulaklık arasından hangisini önerirsiniz.
Özelikle ikisinide kullanmış arkadaşlar varsa hangisini önerirsiniz.
Eğer aralarında bir fark yoksa EP630 daha ucuz olduğu için ve tam olarak nasıl bir kulaklık olduğunu bildiğim için yeniden EP630'u alıcam...
Cevap vericekler için şimdiden teşekkürler...
1.5 yıldır kullandığım Creative EP630 kulaklığımı kaybettiğimden dolayı yeni bir kulaklık arayışına girdim.
Ve ufak araştırmam sonucunda ortaya yine kullandığım kulaklık(EP630) ve Sennheiser CX200 denilen bir kulaklık çıktı..
Öncelikle şunu söyliyim EP630'dan oldukça memnundum..gerek ses kalitesi gerek izolasyon'u olsun gerçekten çok iyiydi ve çokda dayanıklıydı..(Abim en az 4 seneden beri kullanıyor ve hiçbir sıkıntısı yok)
Bu iki kulaklık hepsiburada'da öve öve bitirilememiş zaten....
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu iki kulaklık arasından hangisini önerirsiniz.
Özelikle ikisinide kullanmış arkadaşlar varsa hangisini önerirsiniz.
Eğer aralarında bir fark yoksa EP630 daha ucuz olduğu için ve tam olarak nasıl bir kulaklık olduğunu bildiğim için yeniden EP630'u alıcam...
Cevap vericekler için şimdiden teşekkürler...

:.Eğer kapalı kulaklık ararsan Sennheiser HD 205