Amaru Shady
Üye
nasıl bilmezsinbilmem![]()

nasıl bilmezsinbilmem![]()

vay arkadaş bişey söyledik hemen abi sendemi oldu sen bütün gece benimle uğraştın bişey dedimmi ben haa bu mesajdan sonrada benneyimki bwn kimimki felan deme sakınabi sende mi yaaaa

yok senlık bısıy ablam öle aklıma bişey geldı antalya desem anlarsın yada alanya![]()

ben de varımsanırım bu böle susunduyse----------Eklendi @ 05:44:19 ---------- Yazıldı @ 05:44:02 ----------Şu anda 15 kişi bu konuyu okuyor. (5 üye ve 10 misafir)
10 tane misafir.
Çok komik görünüyoruz heralde 
nasıl bilmezsin![]()

aman yaa .:S yine üzülüyorum ama yapacak bişey yok ablacım alışmak zorundayım![]()

hayirfesat oldummu ?![]()

Bir süre uzaktan baktım ve konuşmalarınızla pelin ablayla tuğu evli elektr0da çocukları gibi gördüm![]()

çok şanslılar benim gibi çocukları var valla 

ewet ablacım da işte aklıma geldı bıanda![]()

çok şanslılar benim gibi çocukları var valla
![]()

haha bızede bu yakısır ablacım
boşver abla boşver hayatımın her anında onu görmeye alıştım içimi kanatsa da inadına gülüyorum![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

tamam tamam sustum ben biraz bu gün fazla kaçtı gibivay arkadaş bişey söyledik hemen abi sendemi oldu sen bütün gece benimle uğraştın bişey dedimmi ben haa bu mesajdan sonrada benneyimki bwn kimimki felan deme sakın![]()
genede teşekkür ederimBir süre uzaktan baktım ve konuşmalarınızla pelin ablayla tuğu evli elektr0da çocukları gibi gördüm![]()
ne diyon la sen
tabi nedemzsın
----------Eklendi @ 05:49:20 ---------- Yazıldı @ 05:48:46 ----------

ha şöyle yav ya o ne diyo öyletamam tamam sustum ben biraz bu gün fazla kaçtı gibigenede teşekkür ederim
haha bızede bu yakısır ablacım![]()
baba baba baba babane diyon la sen

ha şöyle yav ya o ne diyo öyle

pondusss senin gözün aydın kulakların manisa![]()

diyomki yorumlarınızla sanki pelin ablayla evlenmişsin elektr0da çocuğun gibi gözüküyorne diyon la sen