opda donate islemi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
spartuas

spartuas

Üye
    Konu Sahibi
opda donate islemi
Artik cok bekledim. Anna yukledim. Ama opdadan 2 aydir sertifika bekliyorum. Para vericem 20 dolar artik kimse bana bekle felan demesin.odonateyi ornegin spartuas ile uye girisi yaptim diyelim.donateye bassam. 20 dolari verdik diyelim. Spartuas uyenin verdigi anlasilir degilmi ?? Tesekkurler

mcnpl4

mcnpl4

Üye
ben beleş alıyorum:hmmm sadece 1 gün bekletiyorlar bişeyleri yanlış yapmış olmayasın?

hotboy_ist

Üye
opdadan 5 dk de sertifika alma olayı var hiç okumadınmı ?

spartuas

spartuas

Üye
    Konu Sahibi
opdadan 5 dk de sertifika alma olayı var hiç okumadınmı ?
link verirmsiniz lutfen aldirin bana su lanet sertifikayi tesekkuler

----------Eklendi @ 02:42:06 ---------- Yazıldı @ 02:40:47 ----------

ben beleş alıyorum:hmmm sadece 1 gün bekletiyorlar bişeyleri yanlış yapmış olmayasın?
telefon modeli : C7-00imei yaziyoruztekrar imeispartua's c7 yazip yolluyorum being produced puf

alp047

alp047

Üye
kardeş link verirmisin nasıl yapılıyor shoujizu'dan başvuru yaptım lütfen yardım edermisiniz

mcnpl4

mcnpl4

Üye
istersen kendi kullanıcı hesabımla senin imei ne sertifika almayı deniyim. Eğer istersen özelden ulaşabilirsin.

----------Eklendi @ 04:11:46 ---------- Yazıldı @ 04:11:05 ----------

millet bedava alıyo sen yok yere para verme.

spartuas

spartuas

Üye
    Konu Sahibi
istersen kendi kullanıcı hesabımla senin imei ne sertifika almayı deniyim. Eğer istersen özelden ulaşabilirsin.----------Eklendi @ 04:11:46 ---------- Yazıldı @ 04:11:05 ----------millet bedava alıyo sen yok yere para verme.
imei numarami verdim

alp047

alp047

Üye
istersen kendi kullanıcı hesabımla senin imei ne sertifika almayı deniyim. Eğer istersen özelden ulaşabilirsin.----------Eklendi @ 04:11:46 ---------- Yazıldı @ 04:11:05 ----------millet bedava alıyo sen yok yere para verme.
kardeş özelden imei noyu gönderdim lütfen ilgilenirmisin

eRdaL.

eRdaL.

Üye
bende iki üç aydır bekliyorum sertifika alamadım nasıl alıyorsunuz

erollcelik

erollcelik

Üye
sertifika alıyorsun fakat cer dosyalarını indiremiyor yada açamıyorsun.3 euro yada dolar bağış yapmanı istiyor.Ben daha önce almıştım sertifika ama tele hard format atınca tekrar indirmek istedim olmadı. Cer dosyaları açmadı.

umut1739

Üye
çince girdimmi hemen veriyor sertifikayı bi deneyin

gogis

gogis

Üye
2 gün oldu. tık yok. bende de aynı problem var

ashkin88

Üye
Chince yapin sitenin menusunu ozaman para istemiyor direkt indiriorsunuz sorunsuz :kop: bende 1 ay bekledim sonra oyle indirdim bosuna beklemishim 1 ay :kop::kop:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt