Telefon açılması hatalı lütfen satıcınızla görüşün

Sponsorlu Bağlantılar

dyewtd

Üye
    Konu Sahibi
Telefon açılması hatalı lütfen satıcınızla görüşün
Beyler merhaba
Benim Nokina n97mini telefonum var biraz önce usb ile bilgisayara bağlayıp yazılım güncellemesi yaptım güncelleme yaparken telefonun ilk açıldığı boş ekran geldi bu normaldir falan yazıyodu daha sonra güncelleme bitti telefon tekrardan açılmaya başladı fakat o sırada " telefon açılması hatalı lütfen satıcınızla görüşün " hatası geldi ekrana , telefon şimdi açılmıyor harici bir hafıza kartı falan kullanmıyorum bunun çözümü varmı ?
Şimdiden teşekkürler

mKcReat!Ve

mKcReat!Ve

Üye
Bu olay benim N73 ümde başıma gelmişti.. muhtemelen hafıza kartından dolayıdır diye, hafıza kartını çıkartıp öyle açmaya çalıştım , telefon açılmıştı yanlış hatırlamıyorsam.. Ama kesin çözüm için telefonuna hard format atman yeterli olucaktır.. :oke:

dyewtd

Üye
    Konu Sahibi
Bu olay benim N73 ümde başıma gelmişti.. muhtemelen hafıza kartından dolayıdır diye, hafıza kartını çıkartıp öyle açmaya çalıştım , telefon açılmıştı yanlış hatırlamıyorsam.. Ama kesin çözüm için telefonuna hard format atman yeterli olucaktır.. :oke:

hard formatı deniyorum yalnız çok zor oluyor tek başıma yapamadım şuan hafıza kartı takılı değil telefonumda kendi hafızasını kullanıyorum

Üst Alt