Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Euro2 Anna Kamera sıkıntısı?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ankaraliserhat
Üye
Konu Sahibi
Euro2 Anna Kamera sıkıntısı?
Beyler anna yüklü biri bakabilirmi kamera 12m yani en yüksek çözünürlükte tam ekran olmuyor. Ancak 9m de tam ekran oluyor..
Dampierre
Üye
zaten öyle olmalı sorun yok
Cruzer_Contour
Üye
12 mp olduğu için çözünürlük yükseliyor ekrana sığmadığı için o şekilde oluyor.bendede var bu olay yani sıkıntı değil bu olması gerektiği gibi...
STaT!C
Üye
symbian ^3 de de aynı durum geçerli sıkıntı yok normal olması gereken birşey.
Dampierre
Üye
Zaten 9 mp modu 12 mp'selin yukardan ve aşağıdan daraltılmışı. Daha geniş çekmek için 9 mp kullanmayın en olarak aynı yeri alıyor kamera. 12 mp kullanın kameranın hakkını verin Birde mod yükleyim kamera kalitesini 97 ye çıkarın.
Zaten 9 mp modu 12 mp'selin yukardan ve aşağıdan daraltılmışı. Daha geniş çekmek için 9 mp kullanmayın en olarak aynı yeri alıyor kamera. 12 mp kullanın kameranın hakkını verin Birde mod yükleyim kamera kalitesini 97 ye çıkarın.
valla ben 9 mp tercih ediyorum 16:9 olduğu için genelde fotoğraflara 16:9 ekranlarda bakıp inceliyorum hakkını verelimde 12 ile 9 zaten aynı kalite sadece boyut farkı var