Tema Yükleme Yardım GT-S5660

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sertug1991

Sertug1991

Üye
    Konu Sahibi
Tema Yükleme Yardım GT-S5660
Dostlar bu linkteki temayı yüklüyorum ama bir türlü açamıyorum daha doğrusu nereden açılacağını bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim

LİNK:

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
home tuşuna bas ve seçekneler çıkar ve konunun yeri burası değil:nono:

Sertug1991

Sertug1991

Üye
    Konu Sahibi
dostum destek yazdığı için konuyu buraya koydum yanlış yaptıysam özür dilerim

----------Eklendi @ 14:33:14 ---------- Yazıldı @ 14:31:59 ----------

birde home tuşu hangisi daha yeniyimde :)

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
hacı orada works on all sense 3.0 devices

Sertug1991

Sertug1991

Üye
    Konu Sahibi
ama birde Senin telefonunla uyumlu diyor

Sertug1991

Sertug1991

Üye
    Konu Sahibi
yardım yok mu? :(

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
yok teknik özellikler için yazar sistem özellikleri için yazmaz

Yigit315

Yigit315

Üye
Sertug kardeş Telefonun sol alt köşesindeki tuşun ismidir HOME.Eğer launcher yüklemediysen temayı direkt olarak çalıştıramazsın.İlk önce bi marketten bi launcher indir.launcher yazınca çıkıyor.Ondan sonra devam ederiz. :oke:

Sertug1991

Sertug1991

Üye
    Konu Sahibi
GO Launcher EX yükledim peki sonra ne yapıcam ?

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
arkadaşlar anlamadınız bu htc sense 3.0 teması sırf htc sensation gibi cihazlarda çalışır

Yigit315

Yigit315

Üye
GO Launcher EX yükledim peki sonra ne yapıcam ?
Şimdi menunde 4 yapraklı gonca simgesi olan programa giriyorsun.Ondan sonra launcherin Go launc. olmuş oluyor.Ve sonra telefonun sol alt köşesindeki Dokunmatik tuşa basıyoruz.theme yazan yere girince orda gozukur yüklü olan temalar.

arkadaşlar anlamadınız bu htc sense 3.0 teması sırf htc sensation gibi cihazlarda çalışır

çalışır inş

.BlueTR

.BlueTR

Üye
- Tüm Sense 3.0 cihazlar üzerinde çalışır diyo açklamada senin telefona uyumlu değil bu htc lere uyumlu.

61semih

61semih

Üye
deneyecegım bakalım olacakmı

Yigit315

Yigit315

Üye
- Tüm Sense 3.0 cihazlar üzerinde çalışır diyo açklamada senin telefona uyumlu değil bu htc lere uyumlu.
Usta marketten baktım s5660 için uyumlu yazıyor yükledim ama tema bölümüne geldi.:hmmmBende anlamadım.

umutku84

umutku84

Üye
şimdi ben o launcheri indirip kurdum o orta tuşa basınca şunu kullanarak tamamla: ana sayfa go launcher ex geldi ana sayfayı seçince normal görünüme geçiiyo diğeriyle de temaya geçiyo ordanda tema yükleyip seçebiliyosun ama bu temayı yükleyemedim

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
anlamadınızmı sense 3.0 teması dikkatlice okuyun ve alakasız bi launcherda çalışmaz

karamezar

karamezar

Üye
telefonda kısısellestırden ekran gorunumu var oraya bak ıstersen temalar otomatık orada cıkıyor menude bulamazsın

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
seninki htc biz samsungdan bahdeiyoz

karamezar

karamezar

Üye
seninki htc biz samsungdan bahdeiyoz
dostum androıd telefonlar aynıdır telefonun ya kısısellestır yada ekran ayarı veya tema degıstır gıbı yerlerı vardır bu arkadasın yuklemeye calıstıgı tema zaten htc sense nın teması. Ve bu tema menude ayrı bır uygulama olarak cıkmaz o yuzden dedıgım yerlere bakması gerek samsung bıle olsa.

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
tema ayarı yok samsungda ekran a da girdim 2.3 yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt