ben öğrencilikten memnunumpara kazanmak ve onu harcamanın verdiği mutluluk paha biçilemez
![]()

rıdonekim dövüşcek ya kaçırdım orasını![]()
kimse dövüşmüyorkim dövüşcek ya kaçırdım orasını![]()

yav kararsız kaldım Ace mi SGS'2 mi hangisini alsam iyi olur ben ace ye sıcak bakıyorumkimse dövüşmüyor![]()

yav kararsız kaldım Ace mi SGS'2 mi hangisini alsam iyi olur ben ace ye sıcak bakıyorum![]()
hastayı kaybediyoruz.
----------Eklendi @ 05:02:16 ---------- Yazıldı @ 05:01:55 ----------
rıdone

hastayı kaybediyoruz.

Kavga cahil milletlerin erkeklik göstergesinden başka bişiy değil
eger çok kavga etmek istiyosan kum torbası döv kesmiyosa manken al onu döv 
Bide şu var kavga etmeyi aşırı isteyen tipler kavga etmeyide bilmiyo anca dayak yiyokatılıyorum kardeşimeger çok kavga etmek istiyosan kum torbası döv kesmiyosa manken al onu döv
![]()
Bide şu var kavga etmeyi aşırı isteyen tipler kavga etmeyide bilmiyo anca dayak yiyo

Yada arkasına güvenen tipler okulda reis olduğu sananlar 4 yıllık lise hayatımda anca gider koydum onlara yılın başında erkekseler sonlara doğru kedi oluyolar herşeyin özü hızlı düşünüp uygulamakta her nerde ne şekilde ne yapıyorsan hızlı düşün uygula bu kadar basithaha biliyorum o tipleri kavga başlana kadar artistlik yapar birşey zannederisin başladığın bi bakarsın arkasına bile bakmadan kaçıyo![]()

bu cümleden bi şey anlamadim. Nokta vs koyarak tekrar yazar mısın??Yada arkasına güvenen tipler okulda reis olduğu sananlar 4 yıllık lise hayatımda anca gider koydum onlara yılın başında erkekseler sonlara doğru kedi oluyolar herşeyin özü hızlı düşünüp uygulamakta her nerde ne şekilde ne yapıyorsan hızlı düşün uygula bu kadar basit![]()
Yada arkasına güvenen tipler okulda reis olduğu sananlar 4 yıllık lise hayatımda anca gider koydum onlara yılın başında erkekseler sonlara doğru kedi oluyolar herşeyin özü hızlı düşünüp uygulamakta her nerde ne şekilde ne yapıyorsan hızlı düşün uygula bu kadar basit![]()

sevin gençlik sevmeyi öğrenin sevği en büyük silahtır ..illa birini vurmak istiyorsan sevğinnnle vur... öle bir uykum geldiki yaa ben gidiom hadi hayırLı gece.ler