maxicep günlük..

Sponsorlu Bağlantılar

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
uzun süredir kimseye dalmamıştım dün lavuğu kız arkadaşı kurtardı lavukta yanındaki lavuğu kurtardı ikisinede 4 aylık hırsımla dalacaktım elimden kimse alamayacaktı acilen birinin bana sataşması lazım birini parçalamam lazım....

----------Eklendi @ 05:34:15 ---------- Yazıldı @ 05:32:53 ----------

deltalar havada uçacak günlüüüüük :eller:

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
günlük naber??
bu ay 2. Rütbe oldu :D

Bi de inşallah yarın geç kalmam :)

Elektr0

Elektr0

Üye
Günlük , Hayat mı acımasız insanlar mı acımasız...
bilemedim yaa çıkmaza girdim...:bilmm

Bluetoooth

Bluetoooth

Üye
günlük bugün doğum günüm:) bide öğleye doğru bir kavga çıktı görecen :ehe

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
günlük bugün banım bitti :D

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
    Konu Sahibi
yaa o benim canim yaaa napcam ben bunla

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
günlük eve döndüm. Ama yarın yine gideceğim inşallah

Elektr0

Elektr0

Üye
günlük finaL var çarşamba ne yapacam ben yaa geçebilirmiyim mat'ı

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
günlük benim bi dost var. Dua ediyorum ona. Sorun etmesin. :)

• Beğen
Tepkiler: Elektr0
Elektr0

Elektr0

Üye
günlük benim çok iyi kalpLi dostlarım var bana dua ediorlardır sıkıntı etmiyorum :)

coldman41

coldman41

Üye
eyyy gidi yüce günlük.... (sesin yankı yaptığı ve yankının sona erdiğini düşünün) naber lan panpa :) bu gün he zamnki gibi çalıştım yoruldum iftar ettim hergün aynı şeyler yani ee ne yapalım sana bu akşam iş çıkmadı günlük bekle beni değişik birşey olursa bellki gelirim :)

Elektr0

Elektr0

Üye
eyyy gidi yüce günlük.... (sesin yankı yaptığı ve yankının sona erdiğini düşünün) naber lan panpa :) bu gün he zamnki gibi çalıştım yoruldum iftar ettim hergün aynı şeyler yani ee ne yapalım sana bu akşam iş çıkmadı günlük bekle beni değişik birşey olursa bellki gelirim :)
yüce kelimesi yakışmamışşş :dry:

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
günlük bugün maxide özel bişey oldu benim için ilk defa "ben maxide takılıyorum sende gel" dediğim biri maxiye üye oldu geldi beni buldu arkadaş olarak ekledi hem çok şaşırdım hem sevindim...
Koskoca bursada sağolsun N8 aracılığıyla bir maxi arkadşım oldu bu bir ilk ve devamı kesin gelecektir inşllh

Elektr0

Elektr0

Üye
günlük 09:30 finalim var bu gün hiç uyumadım uykumda yok zaten inş iyi bir not alarım ...

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
naber günlük ??

Bugün babam gitti. :(

• Beğen
Tepkiler: Mareşal
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
    Konu Sahibi
aaaaaaaaa !! avea msj atti son gun sms ve knsma süren icin.300dakikam var daha aveaya dogru.1000dkdan bukdr dustu.d smsi bitirdim de yazik olcak be günluk dakikama.( zaten turkcelde kntrm yok.kabus gbi geldin avea !

• Beğen
Tepkiler: Mareşal ve Elektr0

Üst Alt