hangi telefonu??afiyet olsuninş. kardeşim bende tel. c6-01 ile değiştirsemmi diye düşünüyrum
milyonlarca uye var bikac yuz tane alsam kimsenin haberi olmaz diye dusunuyo heralde
![]()
düşünce iyi bendemi kursam ne 
oho 15 gun once kurdumda oğuz bugun hatrılattı arkadşlara soledm geldıler taklıyroz çok eğlencelı![]()

hangi telefonu??
ben bı sahura gidiyorum sonra yatarım herkese iyi gecler![]()
ben bı sahura gidiyorum sonra yatarım herkese iyi gecler![]()

afiyet olsun ..hiç durma bence5800 xm c6 cfw var----------Eklendi @ 03:40:55 ---------- Yazıldı @ 03:40:18 ----------iyi geceler patron
GÜLE güle patron 
iyi geceler Allah rahatlık versin ... abLacım ..bende cikayim.hayirli geceler herkese![]()

iyi geceler Allah rahatlık versin kardeşim..bende cikiyorum iyi uykular arkadaslar![]()
afiyet olsun ....ben bi 'sahur' yapıp geliyorum![]()
daha furkan alamadan tühh görüyon mu yaa o sorun çözüldü. Zaten gölgeli ve az ışıklı ortamlarda oluyorduiyi geceler Allah rahatlık versin ... abLacım ..----------Eklendi @ 03:47:20 ---------- Yazıldı @ 03:46:57 ---------- iyi geceler Allah rahatlık versin kardeşim..----------Eklendi @ 03:47:36 ---------- Yazıldı @ 03:47:20 ---------- afiyet olsun ....----------Eklendi @ 03:48:52 ---------- Yazıldı @ 03:47:36 ----------pembeleşme varmış samsung galaxy S2'in kamerasında ya tühh güzelim telefon gitti yaa
daha furkan alamadan tühh görüyon mu yaa

o sorun çözüldü. Zaten gölgeli ve az ışıklı ortamlarda oluyordu
----------Eklendi @ 03:54:07 ---------- Yazıldı @ 03:53:44 ----------
gidenlere bye. Afiyet olsun

nasıl oltaya düştün seni çekmek için yapıyorum bütün bunları S2 ile sana yaptırılamayacak bişi yok gibi![]()
bi şeyler yedim de o yüzden yoktum. 
yokhala uyumayan varmı millet![]()
afiyet olsunhoşgeldinbi şeyler yedim de o yüzden yoktum.
![]()
hoşbuldumafiyet olsunhoşgeldin