Şehriyar
Üye
dostlarr artık kendı sözlüğümüz var orda özgürsüznüz! buyrun ilk kayıt olanlar 1.nesılben açtım herkes doluşsun
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
yazar alımı kapalı

dostlarr artık kendı sözlüğümüz var orda özgürsüznüz! buyrun ilk kayıt olanlar 1.nesılben açtım herkes doluşsun

benim bi arkadaşım vardı. Rusya'dan gelmişti. Türkçesi de fena değildi. Bi gün şöyle dedi : Sen türkçe bilmiyor o zaman susben seviyor devrik devrik cümleler kurmak![]()

kapalı mı?
yazar alımı kapalı![]()
bakıyorum hemen 1 dkbenim bi arkadaşım vardı. Rusya'dan gelmişti. Türkçesi de fena değildi. Bi gün şöyle dedi : Sen türkçe bilmiyor o zaman sus![]()

fenada değilmişbenim bi arkadaşım vardı. Rusya'dan gelmişti. Türkçesi de fena değildi. Bi gün şöyle dedi : Sen türkçe bilmiyor o zaman sus![]()

sağol abi herkese iyi gecelertabi onur allaha emanet ol
benim bi arkadaşım vardı. Rusya'dan gelmişti. Türkçesi de fena değildi. Bi gün şöyle dedi : Sen türkçe bilmiyor o zaman sus![]()

fenada değilmiş![]()

çok güldürüyor beni sağolsunhaha rusların konuşması fena zaten![]()

----------Eklendi @ 02:05:13 ---------- Yazıldı @ 02:03:41 ----------
çok güldürüyor beni sağolsun![]()

arkadaşlar uye alımı açık yav bıkaç kişi bi gelsin buralar değerlenır bakın![]()

tekrar ben geldim![]()

sadace konuşmaları değil kendileride fena insanlarhaha rusların konuşması fena zaten![]()
hoşgeldin şampiyontekrar ben geldim![]()
hoşgeldin![]()

sadace konuşmaları değil kendileride fena insanlar
----------Eklendi @ 02:08:29 ---------- Yazıldı @ 02:07:57 ----------
hoşgeldin şampiyon

evet.erkek mi bu arkadaşın![]()

yav ciddi bişey yok nerden çıktı dava falan
patentini aldın mı ozan dava açar sana![]()
maksat eğlence siz bi kayıt olun hadı ilk uyem kım kım kım 
arkadaşlar uye alımı açık yav bıkaç kişi bi gelsin buralar değerlenır bakın![]()