yayındaki kız Len :D :kop:
Amaru Shady Üye Mareşal' Alıntı: sen bilirsin kardeşim Genişletmek için tıkla ... yarın söylerim o zaman.
greenmile Üye Mareşal' Alıntı: abi sende samsunlumusun yoksa ----------Eklendi @ 01:38:04 ---------- Yazıldı @ 01:37:40 ---------- evet çok yakın Genişletmek için tıkla ... yok değilim sadece sadece samsunlu arkadaşlarım var, aklıma geldi
Mareşal' Alıntı: abi sende samsunlumusun yoksa ----------Eklendi @ 01:38:04 ---------- Yazıldı @ 01:37:40 ---------- evet çok yakın Genişletmek için tıkla ... yok değilim sadece sadece samsunlu arkadaşlarım var, aklıma geldi
Mareşal Üye greenmile' Alıntı: yok değilim sadece sadece samsunlu arkadaşlarım var, aklıma geldi Genişletmek için tıkla ... hee tüh abi yaa sende samsunlu olsan görüşürdük ----------Eklendi @ 01:41:46 ---------- Yazıldı @ 01:41:28 ---------- Elektr0' Alıntı: iyi geceler ben sahura gider... Genişletmek için tıkla ... iyi geceler kardeş
greenmile' Alıntı: yok değilim sadece sadece samsunlu arkadaşlarım var, aklıma geldi Genişletmek için tıkla ... hee tüh abi yaa sende samsunlu olsan görüşürdük ----------Eklendi @ 01:41:46 ---------- Yazıldı @ 01:41:28 ---------- Elektr0' Alıntı: iyi geceler ben sahura gider... Genişletmek için tıkla ... iyi geceler kardeş
Amaru Shady Üye Elektr0' Alıntı: iyi geceler ben sahura gider... Genişletmek için tıkla ... afiyet olsun
'Patron Üye Mareşal' Alıntı: buyur PATRON Genişletmek için tıkla ... htc sensation ve e7 vayy zengınsın
Bluetoooth Üye Mareşal' Alıntı: abi sende samsunlumusun yoksa----------Eklendi @ 01:38:04 ---------- Yazıldı @ 01:37:40 ----------evet çok yakın Genişletmek için tıkla ... ablamda samsuna gitcek öğretmenlik için sonra kurtuluyorum
Mareşal' Alıntı: abi sende samsunlumusun yoksa----------Eklendi @ 01:38:04 ---------- Yazıldı @ 01:37:40 ----------evet çok yakın Genişletmek için tıkla ... ablamda samsuna gitcek öğretmenlik için sonra kurtuluyorum
greenmile Üye Mareşal' Alıntı: hee tüh abi yaa sende samsunlu olsan görüşürdük ----------Eklendi @ 01:41:46 ---------- Yazıldı @ 01:41:28 ---------- iyi geceler kardeş Genişletmek için tıkla ... güzel olurdu bi dayak atardım mesela nadideyi tuttuğun için ana baba nerde senin?
Mareşal' Alıntı: hee tüh abi yaa sende samsunlu olsan görüşürdük ----------Eklendi @ 01:41:46 ---------- Yazıldı @ 01:41:28 ---------- iyi geceler kardeş Genişletmek için tıkla ... güzel olurdu bi dayak atardım mesela nadideyi tuttuğun için ana baba nerde senin?
greenmile Üye Mareşal' Alıntı: arkadaşlar bende uyuyayım artık yarın iş var Genişletmek için tıkla ... hadi bakalı iyi geceler
Mareşal' Alıntı: arkadaşlar bende uyuyayım artık yarın iş var Genişletmek için tıkla ... hadi bakalı iyi geceler
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap Mareşal' Alıntı: arkadaşlar bende uyuyayım artık yarın iş var Genişletmek için tıkla ... ben geldim diyemi gidiyorsun
Mareşal' Alıntı: arkadaşlar bende uyuyayım artık yarın iş var Genişletmek için tıkla ... ben geldim diyemi gidiyorsun