abla senin moralin hala bozuk mu ya? gulsene ama? yok ıyıyım ya :)
pelın_ Sehriyar' Alıntı: abla senin moralin hala bozuk mu ya? gulsene ama? Genişletmek için tıkla ... yok ıyıyım ya
Sehriyar' Alıntı: abla senin moralin hala bozuk mu ya? gulsene ama? Genişletmek için tıkla ... yok ıyıyım ya
Mareşal Üye pelın_' Alıntı: ekmek ye peynır domates ye işte Genişletmek için tıkla ... abla evde dolabım bile yok hergün dışarda yiyorum yemeği
pelın_' Alıntı: ekmek ye peynır domates ye işte Genişletmek için tıkla ... abla evde dolabım bile yok hergün dışarda yiyorum yemeği
Bluetoooth Üye Mareşal' Alıntı: en yakın yemehçi bi saat ötede Genişletmek için tıkla ... sen ormanda ayıyla falanmı yaşıyon pek bi üzgünsünde
Mareşal' Alıntı: en yakın yemehçi bi saat ötede Genişletmek için tıkla ... sen ormanda ayıyla falanmı yaşıyon pek bi üzgünsünde
pelın_ Mareşal' Alıntı: abla evde dolabım bile yok hergün dışarda yiyorum yemeği Genişletmek için tıkla ... ağlama be benımde ünide dolabımyoktu valla
Mareşal' Alıntı: abla evde dolabım bile yok hergün dışarda yiyorum yemeği Genişletmek için tıkla ... ağlama be benımde ünide dolabımyoktu valla
Elektr0 Üye Pondusss' Alıntı: ben hiç anlamam yemekten ?? Sanırım bi kaç sene sonra açlıktan öleceğim Genişletmek için tıkla ... ben bilirim 3-5-10- 20 çeşit kadar işte 20 abartılı oldu
Pondusss' Alıntı: ben hiç anlamam yemekten ?? Sanırım bi kaç sene sonra açlıktan öleceğim Genişletmek için tıkla ... ben bilirim 3-5-10- 20 çeşit kadar işte 20 abartılı oldu
Silinen Üye 1703541 Kapalı Hesap coldman41' Alıntı: selamun aleyküm Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam
Mareşal Üye Bluetoooth' Alıntı: sen ormanda ayıyla falanmı yaşıyon pek bi üzgünsünde Genişletmek için tıkla ... ayıyla yaşasam daha iyi ya ayıyı yerdim tek yaşıyorum
Bluetoooth' Alıntı: sen ormanda ayıyla falanmı yaşıyon pek bi üzgünsünde Genişletmek için tıkla ... ayıyla yaşasam daha iyi ya ayıyı yerdim tek yaşıyorum
Mareşal Üye coldman41' Alıntı: nasılsın kardeşim Genişletmek için tıkla ... sağolasın kardeş sen nasılsın
pelın_ Sehriyar' Alıntı: heh tamam o zaman Genişletmek için tıkla ... gereklı yerlere gerklı pm lerı attım onlar arrtık halleder kı şunuda ıstıycem hasanı beklıyorum sılsın benım butun msjlarımı hıcc sorun yanı
Sehriyar' Alıntı: heh tamam o zaman Genişletmek için tıkla ... gereklı yerlere gerklı pm lerı attım onlar arrtık halleder kı şunuda ıstıycem hasanı beklıyorum sılsın benım butun msjlarımı hıcc sorun yanı
coldman41 Üye Mareşal' Alıntı: sağolasın kardeş sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... allaha sükür iyim
Silinen Üye 1703541 Kapalı Hesap coldman41' Alıntı: nasılsın Genişletmek için tıkla ... iyiyim sen nasılsın