lütfen telefon önerin kararsızım !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zeusahmet

zeusahmet

Üye
    Konu Sahibi
lütfen telefon önerin kararsızım !
fiyat limitim 450 lira nokia ve anroidli samsung en uygun telefonu seçmekte zorlanıyorum yardımcı olur musunuz mesaj yazma msn ve facebooka bağlanmakta kullanacam telefonu bu özellikler önceliğim

_K@YIP_

_K@YIP_

Üye
Samsung Galaxy Gio

zeusahmet

zeusahmet

Üye
    Konu Sahibi
gio'yu araştırdım herkes bataryasından yakınmış

buket2

buket2

Üye
o zaman android froyo işletim sistemine sahip lg optimus me tavsiye edebilirim sana. fiyatı 350- 400 tl civarında... şarjı uzun gidiyor ayrıca dokunmatiği ve hızı çok güzel...parlak bir ekrana sahip.google marketten bol uygulama/oyun indirebilir sosyal ağlarda rahatlıkla işlem yapabilirsin

zeusahmet

zeusahmet

Üye
    Konu Sahibi
lg optimus me hoşuma gitti araştıracam

fireman87

fireman87

Üye
Optimus me fiyatına göre kaliteli bi telefon android 2.2 froyo işletim sistemi var.. O fiyata bu işletim sistemi olan telefon bulamazsın.. Ayrıca gio'yada bakabilirsin..

zeusahmet

zeusahmet

Üye
    Konu Sahibi
sipariş ettim lg umarım memnun kalırım

• Beğen
Tepkiler: Masha
'Patron

'Patron

Üye
lg optimus me :oke:

• Beğen
Tepkiler: Masha
fireman87

fireman87

Üye
Hadi hayırlı olsun o zaman

• Beğen
Tepkiler: zeusahmet
Masha

Masha

Üye
Android 2.2 Froyo işletim sistemli Optimus Me tavsiye ederim. Kaliteli cihazdır :oke:

• Beğen
Tepkiler: zeusahmet
technoshark

technoshark

Üye
Optimus Me arkadaşım, andorid ;) uygulama oyun ve bedava uygulamalar.. sipariş etmişsin en kısa zamanda elinde olur inşallah.. hayırlı olsun şimdiden..

Ocean258

Ocean258

Üye
nokiadan uzak durmanı tavsıye ederım hocam.. symbianlı telefon dusunme bu devırde artık.. Lg optımus me onerırım sana benım eskı telefon. tasarım ekran kalıtesı ve parlaklıgından cok memnundum şarj suresı ve wifi hızıda gayet ıyıdı.. Android 2.2 froyo yuklu uygulama ve oyunlarda sıkıntı yasamazsın google marketten hepsı bedavaya alabılıyorsun en ıyı smartphone'lardan fıyatına gore..

bu_rakrak

bu_rakrak

Üye
doğru bi karar vermişsin hayırlı olsun :oke:

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
Hayırlı olsun :oke:
telefon nasıl ? memnun musun ? + larını - lerini söyler misin ? bende alıcamda :d:

61semih

61semih

Üye
hayırlı olsun ama gıo daha ıyı bır senecek olurdu sarjı normal kullanımda 2 gun gıdıyor 2.3 ile

futbol123

futbol123

Üye
herkes optimus m yi tercih etmiş ama 2.8 inç ekran ve 240-320 çözünürlüğü var.Bence 2.8 inç kücük bir ekran onun yerine samsung gio yu tercih edin ama siparii vermişsiniz hayırlı olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt