s60v3(N73... N95 8GB ye kadar) HACKLEME EN BASİT

Sponsorlu Bağlantılar

ibrother

ibrother

Üye
    Konu Sahibi
s60v3(N73... N95 8GB ye kadar) HACKLEME EN BASİT
arkadaşlar nokia n95 n82 vb cihazınız varsa bu symOS 9.2 cihazdır. vs telefonunuz n73 n80 gibi ise symOS 9.1 dir bunları hack lemek için bu bağlanıdaki dosyayı indirin indirdikten sonra hello cabire ve x-plore yi kurun x-ploreyi açık şekilde tutup hello cabire yi çalıştırn telefonunuza göre olan installserver.exe i seçin c^sys^bin klasörüne atın telefonu kapatıp açın tamamdır.:heyo:

• Beğen
Tepkiler: taran ebabil, nbsa ve urfa gazilisesi

urfa gazilisesi

Üye
tamam sayende bende hackledim sağol

wyruss

Üye
eyvallahh :aha:

ibrother

ibrother

Üye
    Konu Sahibi
bi şey değil uzun

hakan2688

Üye
hocam c-sys-bin denilmişte bu nasıl oluyor digerprogramları yukledım fakat installserver.exe bunu ve c-sys-bin yükleyemiyorum.tlfn n73 .yardımcı olurmusunuz?

STaT!C

STaT!C

Üye
N95 8GB Son ürümde Çalışır Mı?

silentwolf

silentwolf

Üye
N73 de hiç bir işe yaramadı ne hello carbide 1.0 nede xplore 1.21. işe yaramıyor . daha saglam şeyler söyleyin güncel telleri bile hackleyebilecek programdan bahsedin ....

ibrother

ibrother

Üye
    Konu Sahibi
evet yarıyor. Yapmayın lütfen arkadaşlar çok basit. Hello cabire ve x-plore nin yüklenmesi için cihazın tarihini 05.05.2009'a ayarlayın ikisini yükledikten sonra, x-plore programını açıp sıfır'a basın ve tüm seçenekleri işaretleyip geri basın.ondan sonra menü tuşuna basıp hello cabire yi açıp menu1'e tıklayıp yes diyin. Sonra menü tuşunu basılı tutup x plore'ye girin. Şimdi n95 ve n95 8gb sahipleri 9.2'deki n73 ve n80 sahipleri 9.1'deki installserver.exe yi c/sys/bin klasörüne atsın. Eğer yapamadıysanız yazın video çekip yayınlayayim.

----------Eklendi @ 16:45:33 ---------- Yazıldı @ 16:44:14 ----------

bu arada x-plore 1.22'yi yükleyin.diğerini değil.

STaT!C

STaT!C

Üye
evet yarıyor. Yapmayın lütfen arkadaşlar çok basit. Hello cabire ve x-plore nin yüklenmesi için cihazın tarihini 05.05.2009'a ayarlayın ikisini yükledikten sonra, x-plore programını açıp sıfır'a basın ve tüm seçenekleri işaretleyip geri basın.ondan sonra menü tuşuna basıp hello cabire yi açıp menu1'e tıklayıp yes diyin. Sonra menü tuşunu basılı tutup x plore'ye girin. Şimdi n95 ve n95 8gb sahipleri 9.2'deki n73 ve n80 sahipleri 9.1'deki installserver.exe yi c/sys/bin klasörüne atsın. Eğer yapamadıysanız yazın video çekip yayınlayayim.

Peki hello carbideyi açtıktan sonra bazen hackleniyor fakat tüm uygulamaları yüklerken hata veriyor önceden de yaşadım. Hard format atmak zorunda kalmayayım. Öyle bir ihtimal veya yaşayan varmı ?

umutcan_bora

umutcan_bora

Üye
sys kılasorunun ıcındekılere ulasılamıyor yanı yanında + ısaretı yok alt dalları acılamıyor

bozok_tr

bozok_tr

Üye
hello carbide sertifikasiz arkadasim :S

mga_kurtulus

Üye

arkadastım c/sys/bin klasoru yok ve aynı adda klasor olusturmama izin vermıyor install.eze dosyasınoı sys klasorune dahı atımına izin vermıyor? yardımcı olursanız sevinirim

archer14

Üye
Kardeş keşke direk link verseydinde cepten de indirebilseydik

----------Eklendi @ 21:45:37 ---------- Yazıldı @ 21:41:14 ----------

İnsallah dirEK link verebilirsen ben daha önce yaptım bu şekilde çok süper bi şekilde olmuştu hack lemis tim fakat telefona format atmam gerektiGerekti

beysehirden

beysehirden

Üye
05052009 yine yetiyor tesekkürler yardımcı olan arkadaslara:oke:

ayhan123456

ayhan123456

Üye
arkadaşlar n73 secmanile hackeyın dahadun 5 dk almadı forumda seçman hack nasıl yapılır arattırn 5dk hack olsun daha kolay ve basit

djnokıa95

Üye
sağol birader 8)

taran ebabil

Üye
teşekkür ederim.

Takipçi Satın Al

Üst Alt