bundan sonra senin tarafındayım yürü beee :D Dönek :ehe seni asla almam takıma :D
-YARINIYOK- Üye coldman41' Alıntı: bundan sonra senin tarafındayım yürü beee Genişletmek için tıkla ... Dönek seni asla almam takıma
coldman41' Alıntı: bundan sonra senin tarafındayım yürü beee Genişletmek için tıkla ... Dönek seni asla almam takıma
coldman41 Üye -YARINIYOK-' Alıntı: Dönek seni asla almam takıma Genişletmek için tıkla ... bende şaka yapmıştım zaten
-YARINIYOK-' Alıntı: Dönek seni asla almam takıma Genişletmek için tıkla ... bende şaka yapmıştım zaten
coldman41 Üye Pondusss' Alıntı: sanırım misafirler yine aynı kişiler. Genişletmek için tıkla ... tabi tv programı izler gibi izliyolar
Pondusss' Alıntı: sanırım misafirler yine aynı kişiler. Genişletmek için tıkla ... tabi tv programı izler gibi izliyolar
greenmile Üye -YARINIYOK-' Alıntı: Dönek seni asla almam takıma Genişletmek için tıkla ... bundan sonra bende almam onu
-YARINIYOK-' Alıntı: Dönek seni asla almam takıma Genişletmek için tıkla ... bundan sonra bende almam onu
-YARINIYOK- Üye greenmile' Alıntı: bana aynı tarz cevaplar verme yeni şeyler üret yakınındakilere sor diyeceğim de onlarında biri sürekli ağlıyo,diğeri ise aynı sayfayı yeniliyor Genişletmek için tıkla ... Senin yanında ki de saf değiştiriyor
greenmile' Alıntı: bana aynı tarz cevaplar verme yeni şeyler üret yakınındakilere sor diyeceğim de onlarında biri sürekli ağlıyo,diğeri ise aynı sayfayı yeniliyor Genişletmek için tıkla ... Senin yanında ki de saf değiştiriyor
coldman41 Üye Castle' Alıntı: greenmile lenin tarafında olanlar murat yazsın bakalım gaç kişiler Genişletmek için tıkla ... osmaaaaaaaann
Castle' Alıntı: greenmile lenin tarafında olanlar murat yazsın bakalım gaç kişiler Genişletmek için tıkla ... osmaaaaaaaann
Sandrake Üye coldman41' Alıntı: tabi tv programı izler gibi izliyolar Genişletmek için tıkla ... anlamadığım burayı nasıl keşfediyorlar
coldman41' Alıntı: tabi tv programı izler gibi izliyolar Genişletmek için tıkla ... anlamadığım burayı nasıl keşfediyorlar
Mareşal Üye coldman41' Alıntı: cengiz nasıldı ? iyi mi? Genişletmek için tıkla ... iyi iyi sabah gittim yanına
-YARINIYOK- Üye coldman41' Alıntı: bende şaka yapmıştım zaten Genişletmek için tıkla ... Laf ağızdan çıkar işine gelmeyince şaka yaptım demek olmaz
coldman41' Alıntı: bende şaka yapmıştım zaten Genişletmek için tıkla ... Laf ağızdan çıkar işine gelmeyince şaka yaptım demek olmaz
Şehriyar Üye Castle' Alıntı: anlamadığım burayı nasıl keşfediyorlar Genişletmek için tıkla ... son mesajlar kisminda cikiyodur :d
Castle' Alıntı: anlamadığım burayı nasıl keşfediyorlar Genişletmek için tıkla ... son mesajlar kisminda cikiyodur :d
Sandrake Üye Pondusss' Alıntı: ne takımı bunlar?? Genişletmek için tıkla ... Nadide Sultan / greenmile
coldman41 Üye -YARINIYOK-' Alıntı: Senin yanında ki de saf değiştiriyor Genişletmek için tıkla ... greenmile' Alıntı: bundan sonra bende almam onu Genişletmek için tıkla ... bundan sonra tek başıma iktidarım var mı leyynn bana yan bakan !!
-YARINIYOK-' Alıntı: Senin yanında ki de saf değiştiriyor Genişletmek için tıkla ... greenmile' Alıntı: bundan sonra bende almam onu Genişletmek için tıkla ... bundan sonra tek başıma iktidarım var mı leyynn bana yan bakan !!