Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
15/09/11 - Ve Mutlu Son . Symbian Anna 22.14 DE + 24.1 TR navifirmde + Ovi'de arkadaşlar :)
Sponsorlu Bağlantılar
rafet383838
Üye
meet symbian anna bu ne demek gercekten ovıde var ?
Makale_Helvetia
Üye
alman anna qt uygulama sevmedi..o yüzden bende tr kodunu bekliyorum..tekrar flash atacağım.
SilentOne
Üye
tahminmce trdede qt sorunu olucak
heavenhawk
Üye
Telefona gelen giden yok vala bakalım akşam üzeri felan mı çıkcak yoksa salı gününe mi kalcak
02samsat
Üye
Nokia insanı sabrı bu kadar mı zorlanır. Tabi adamlar ekmek su gibi telefon satıyorlar. Tuzu kuru.
kimse aldırış etmiyo ama anna orada var zaten meet symbian anna ıngilizce versiyon
sibernetik
Üye
Konu Sahibi
Arkadaşlar bir kaç defa yazdım tekrar yazıyorum büyük harfle yazıyorum ki görüne . Admin arkadaşlar çok
EURO2_GERMANY YÜKLEYEN ARKADAŞLAR .. İÇİNDE SMART İNSTALLER BULUNDURUN BİR PROGRAMI YÜKLEMEK İÇİN CEP TELEFONUNUZUN DİLİNİ İNGİLİZCEYE ÇEVİRİN. VE PROGRAMI YÜKLEMEYE BAŞLAMADAN WLAN 'A BAĞLANIN YANİ İNTERNETİNİZ OLSUN. YOKSA YÜKLEYEMEZSİNİZ. ( BU OVİDEN İNDİRİRKEN EK 13 MB İNDİRMEK GEREKİR DİYORYA ONLAR SMART İNSTALLERLİ ) . SMART İNSTALLERİN İŞİ ZATEN O TELEFONDAKİ EKSİK DOSYALARI GÜNCELLEMEK.. ŞU AN TEK SORUNUMUZ VEYA SMART İNSTALLERİN SORUNU İNGİLİZCE DİLİNDE ÇALIŞIYOR OLMASI.