İyi geceler herkese :) İyi geceler hoş geldin
-YARINIYOK- Üye greenmile' Alıntı: yandaş değil yoldaş aman ya sana laf anlatmıycam nadide fındık topla sen en iyisi Genişletmek için tıkla ... Sen anlatmayı bilmiyorsan benim suçum mu bundan sonra merhaba merhaba
greenmile' Alıntı: yandaş değil yoldaş aman ya sana laf anlatmıycam nadide fındık topla sen en iyisi Genişletmek için tıkla ... Sen anlatmayı bilmiyorsan benim suçum mu bundan sonra merhaba merhaba
Sandrake Üye Bluetoooth' Alıntı: Küserim Genişletmek için tıkla ... Gitti gitti ----------Eklendi @ 01:00:00 ---------- Yazıldı @ 00:59:19 ---------- -YARINIYOK-' Alıntı: Sen anlatmayı bilmiyorsan benim suçum mu bundan sonra merhaba merhaba Genişletmek için tıkla ... bütün sayfaları siz dolduruyorsunuz
Bluetoooth' Alıntı: Küserim Genişletmek için tıkla ... Gitti gitti ----------Eklendi @ 01:00:00 ---------- Yazıldı @ 00:59:19 ---------- -YARINIYOK-' Alıntı: Sen anlatmayı bilmiyorsan benim suçum mu bundan sonra merhaba merhaba Genişletmek için tıkla ... bütün sayfaları siz dolduruyorsunuz
Bluetoooth Üye greenmile' Alıntı: ona buralarda baymak denir Genişletmek için tıkla ... dalayımmı Nadide abla
greenmile Üye -YARINIYOK-' Alıntı: Sen anlatmayı bilmiyorsan benim suçum mu bundan sonra merhaba merhaba Genişletmek için tıkla ... ben anlatıyorum da sen anlamakta güçlük çekiyorsun,istemiyorsan o da şart değil
-YARINIYOK-' Alıntı: Sen anlatmayı bilmiyorsan benim suçum mu bundan sonra merhaba merhaba Genişletmek için tıkla ... ben anlatıyorum da sen anlamakta güçlük çekiyorsun,istemiyorsan o da şart değil
-YARINIYOK- Üye Castle' Alıntı: Gitti gitti----------Eklendi @ 01:00:00 ---------- Yazıldı @ 00:59:19 ----------bütün sayfaları siz dolduruyorsunuz Genişletmek için tıkla ... Hep muratın suçu
Castle' Alıntı: Gitti gitti----------Eklendi @ 01:00:00 ---------- Yazıldı @ 00:59:19 ----------bütün sayfaları siz dolduruyorsunuz Genişletmek için tıkla ... Hep muratın suçu
Sandrake Üye Bluetoooth' Alıntı: dalayımmı Nadide abla Genişletmek için tıkla ... Dala ----------Eklendi @ 01:01:05 ---------- Yazıldı @ 01:00:49 ---------- -YARINIYOK-' Alıntı: Hep muratın suçu Genişletmek için tıkla ... suç denmez aslında
Bluetoooth' Alıntı: dalayımmı Nadide abla Genişletmek için tıkla ... Dala ----------Eklendi @ 01:01:05 ---------- Yazıldı @ 01:00:49 ---------- -YARINIYOK-' Alıntı: Hep muratın suçu Genişletmek için tıkla ... suç denmez aslında
-YARINIYOK- Üye Bluetoooth' Alıntı: dalayımmı Nadide abla Genişletmek için tıkla ... Elini kirletmeye değmez
greenmile Üye Castle' Alıntı: Gitti gitti ----------Eklendi @ 01:00:00 ---------- Yazıldı @ 00:59:19 ---------- bütün sayfaları siz dolduruyorsunuz Genişletmek için tıkla ... bu sayfalar için ağaç kesilmediği için sorun yok
Castle' Alıntı: Gitti gitti ----------Eklendi @ 01:00:00 ---------- Yazıldı @ 00:59:19 ---------- bütün sayfaları siz dolduruyorsunuz Genişletmek için tıkla ... bu sayfalar için ağaç kesilmediği için sorun yok
Sandrake Üye greenmile' Alıntı: bu sayfalar için ağaç kesilmediği için sorun yok Genişletmek için tıkla ... Çok düşüncelisin
greenmile' Alıntı: bu sayfalar için ağaç kesilmediği için sorun yok Genişletmek için tıkla ... Çok düşüncelisin
-YARINIYOK- Üye greenmile' Alıntı: ben anlatıyorum da sen anlamakta güçlük çekiyorsun,istemiyorsan o da şart değil Genişletmek için tıkla ... Peki
greenmile' Alıntı: ben anlatıyorum da sen anlamakta güçlük çekiyorsun,istemiyorsan o da şart değil Genişletmek için tıkla ... Peki
Dafny Üye -YARINIYOK-' Alıntı: yeni gelenler hoş geldiniz Genişletmek için tıkla ... Castle' Alıntı: İyi geceler hoş geldin Genişletmek için tıkla ... greenmile' Alıntı: gelenler hoşgeldi... Genişletmek için tıkla ... Hoşbuldum
-YARINIYOK-' Alıntı: yeni gelenler hoş geldiniz Genişletmek için tıkla ... Castle' Alıntı: İyi geceler hoş geldin Genişletmek için tıkla ... greenmile' Alıntı: gelenler hoşgeldi... Genişletmek için tıkla ... Hoşbuldum