internet sürekli kopuyor

Sponsorlu Bağlantılar

kajaga

Üye
    Konu Sahibi
internet sürekli kopuyor
vodafon 8tlik sınırsız net kullanıyorum . sürekli bağlantı kopuyor sorun telefonda mı yoksa vodafonda mı ?

'Lorelai

'Lorelai

Üye
Vodafone sorunu . 100 mb aşınca hız düşüyor diye biliyorum. Ben de bırak kopmayı, girmiyor bile

mstf_l

mstf_l

Üye
telefondanda olabilir gecen bende de yaptı bikac kere opera minide baglantıyı degistirdim duzeldi bi dene istersen.

----------Eklendi @ 19:54:23 ---------- Yazıldı @ 19:53:06 ----------

vodafonedan da olabilir sebeke iyi degilse cunku benim oldugum yerdede iyi degil sebekeden kaynaklanıyordur belki de

dj eşref

Üye
sımdı telefondakı ınternet ayarlarının hepsını sılın ve tekrardan ayar alın *3636# yaz arama yap cıkan ekranda cıhaz ayarları alma var ordan alabılırsın sadece VODAFONE LIVE ayarını VARSAYILAN AYAR yapacaksın bırara bendede olmustu boyle yaptım 1 dahada baglantı kopmadı

mstf_l

mstf_l

Üye
sımdı telefondakı ınternet ayarlarının hepsını sılın ve tekrardan ayar alın *3636# yaz arama yap cıkan ekranda cıhaz ayarları alma var ordan alabılırsın sadece VODAFONE LIVE ayarını VARSAYILAN AYAR yapacaksın bırara bendede olmustu boyle yaptım 1 dahada baglantı kopmadı
O servis ucretlimi ben de bi lira gidiyo bi gitmiyo hala cozemedim

dj eşref

Üye
hayır ucretlı degıl ben ne zaman gırsem benden TL dusmuyor TL olmadıgı zamanda gırıyorum

kajaga

Üye
    Konu Sahibi
telefonun fabrika ayarlarını yükleyip dediklerini yaptım hala aynı
pc suite ile telefonu modem olarak kullanıyorum . bağlana tıklıyorum şebeke bağlantısı kurulamadı diyor . telefonu açıp kapatıyorum düzeliyo 10dk sonra tekrar bağlantı kopuyo sanırım sorun benden kaynaklanmıyor sorun vodafonda

mstf_l

mstf_l

Üye
telefonun fabrika ayarlarını yükleyip dediklerini yaptım hala aynı pc suite ile telefonu modem olarak kullanıyorum . bağlana tıklıyorum şebeke bağlantısı kurulamadı diyor . telefonu açıp kapatıyorum düzeliyo 10dk sonra tekrar bağlantı kopuyo sanırım sorun benden kaynaklanmıyor sorun vodafonda
Baska hatla denedin mi hic bi dene anlasılır

dj eşref

Üye
pekı sen telefonu pc ye nasıl baglanıyorsun eger usb kabloyla baglanıyorsan bu tur sorunlar cıkar sen bırde bluetoothla baglan bak o zaman bu sorun kalkar cunku bende bır aralar usb kabloyla gırıyordum telefona yada usb kabloya elım degse baglantı kopuyor bende gıttim bır tane bluetooth aldım(10 TL ye)ve baglantı hıc bır zaman kopmuyordu taaaki ben pc yı kapatana kadar haaa bu ara şunuda soyleyım 3G ceken yere koyarsan telefonu daha hızlı oluyor ınternet

kajaga

Üye
    Konu Sahibi
Baska hatla denedin mi hic bi dene anlasılır

denemedim ama bi deneyim bakım

----------Eklendi @ 11:43:09 ---------- Yazıldı @ 11:41:58 ----------

pekı sen telefonu pc ye nasıl baglanıyorsun eger usb kabloyla baglanıyorsan bu tur sorunlar cıkar sen bırde bluetoothla baglan bak o zaman bu sorun kalkar cunku bende bır aralar usb kabloyla gırıyordum telefona yada usb kabloya elım degse baglantı kopuyor bende gıttim bır tane bluetooth aldım(10 TL ye)ve baglantı hıc bır zaman kopmuyordu taaaki ben pc yı kapatana kadar haaa bu ara şunuda soyleyım 3G ceken yere koyarsan telefonu daha hızlı oluyor ınternet
hayır dostum kabloyla alakası yok .. telefondan internete girmeye çalıştığımdada aynı sorun var

----------Eklendi @ 11:44:40 ---------- Yazıldı @ 11:43:09 ----------

önceden telefonu kapatıp açtığımda düzeliyordu şimdi oda olmuyor. hattı çıkarıp takınca düzeliyo ..2 aydır tıkır tıkır çalışıyordu şimdi noldu anlamadım :S

PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
bir ara bendede oluyordu gece yapiyorsa normaldir gece vodafone da aksama oluyor sabah yapiyorsa musteri hizmetlerini ara cok sinir edici bisi :D

TunaKarahan

TunaKarahan

Üye
şuana kadar vodafoneden hiç şikayet edici bir problem yaşamadım

kajaga

Üye
    Konu Sahibi
gündüzleride oluyor müşteri hizmetlerine mail attım bugün cevap gelmesse telefon edicem

mstf_l

mstf_l

Üye
telefon modelin ne 2700 mı

dj eşref

Üye
bak benım aklıma bır sey daha geldı eger sim kartın eskı ıse ondanda olabılır sımdıkı sim kartlar 3G ıcın cıkan kartlar var kartların ustunde 32 kb / 64 kb olanlar var haberın olsun bendekı 64 kb olanından......

kajaga

Üye
    Konu Sahibi
sim kartı yeni 2 ay önce aldım üstünde 3g yazıyor

mstf_l

mstf_l

Üye
simdi ayarları yeniden yapılandır bide su hat olayını dene

----------Eklendi @ 14:41:47 ---------- Yazıldı @ 14:39:02 ----------

ha bi de pc den olabilir her ihtimali degerlendirmek lazım

kajaga

Üye
    Konu Sahibi
simdi ayarları yeniden yapılandır bide su hat olayını dene
telefonu fabrika ayarına getirdim *3636# dan internet ayarlarını yeniden yükledim sorun hala devam ediyor sanırım bulunduğum bölgeden kaynaklanıyor

yardımınız için teşekkürler arkadaşlar

mstf_l

mstf_l

Üye
pc yide dene olmazsa artık benden bu kadar artık baska onerisi olan yoksa sen servis yolcususun

Takipçi Satın Al

Üst Alt