O servis ucretlimi ben de bi lira gidiyo bi gitmiyo hala cozemedimsımdı telefondakı ınternet ayarlarının hepsını sılın ve tekrardan ayar alın *3636# yaz arama yap cıkan ekranda cıhaz ayarları alma var ordan alabılırsın sadece VODAFONE LIVE ayarını VARSAYILAN AYAR yapacaksın bırara bendede olmustu boyle yaptım 1 dahada baglantı kopmadı
telefonun fabrika ayarlarını yükleyip dediklerini yaptım hala aynısımdı telefondakı ınternet ayarlarının hepsını sılın ve tekrardan ayar alın *3636# yaz arama yap cıkan ekranda cıhaz ayarları alma var ordan alabılırsın sadece VODAFONE LIVE ayarını VARSAYILAN AYAR yapacaksın bırara bendede olmustu boyle yaptım 1 dahada baglantı kopmadı
Baska hatla denedin mi hic bi dene anlasılırtelefonun fabrika ayarlarını yükleyip dediklerini yaptım hala aynı pc suite ile telefonu modem olarak kullanıyorum . bağlana tıklıyorum şebeke bağlantısı kurulamadı diyor . telefonu açıp kapatıyorum düzeliyo 10dk sonra tekrar bağlantı kopuyo sanırım sorun benden kaynaklanmıyor sorun vodafonda
Baska hatla denedin mi hic bi dene anlasılır
hayır dostum kabloyla alakası yok .. telefondan internete girmeye çalıştığımdada aynı sorun varpekı sen telefonu pc ye nasıl baglanıyorsun eger usb kabloyla baglanıyorsan bu tur sorunlar cıkar sen bırde bluetoothla baglan bak o zaman bu sorun kalkar cunku bende bır aralar usb kabloyla gırıyordum telefona yada usb kabloya elım degse baglantı kopuyor bende gıttim bır tane bluetooth aldım(10 TL ye)ve baglantı hıc bır zaman kopmuyordu taaaki ben pc yı kapatana kadar haaa bu ara şunuda soyleyım 3G ceken yere koyarsan telefonu daha hızlı oluyor ınternet
evettelefon modelin ne 2700 mı
telefonu fabrika ayarına getirdim *3636# dan internet ayarlarını yeniden yükledim sorun hala devam ediyor sanırım bulunduğum bölgeden kaynaklanıyorsimdi ayarları yeniden yapılandır bide su hat olayını dene