Symbian dan Android e Geçmeyi Düşünenler Mutlaka Okuyun !

Sponsorlu Bağlantılar

hotlock

hotlock

Üye
    Konu Sahibi
Symbian dan Android e Geçmeyi Düşünenler Mutlaka Okuyun !
Arkadaşlar öncelikle herkese meraba bu başlığı açma sebebim elinde symbian işletim sistemli telefonu olup android in oyunlarını ve programlarını görüp heveslenerek elindeki telefonu satıp android o.s lu telefon almayı düşünen arkadaşları bilgilendirmektir.

Size tavsiyem şu; eğer android e geçeçekseniz
mutlaka üst sınıf bir android alın Galaxy S, Galaxy S II , Desire HD, Sensation, Sensation Xe, Evo 3D,Motorola Atrix 2, Razr yada ,Xperia Arc, Arcs S xperia neo vs.. Kesinlile yok X8 yok galaxy mini yok gio turkcell t10, faln bunlara yaklaşmayın galaxy ace de dahil 800 mhz lik işlemcisi olsa bile.. Nedenini sorarsanız bu cihazlarda android işletim sisteminden tam anlamıyla faydalanamıyorsunuz marketteki çoğu uygulamayı deteklemiyor flash lite dahil. Elinizdeki 5800 ın bu orta sınıf android lerden pek farkı yok tek eksiği multitouch un olmaması.

Uğruna android li telefon alınacak asphalt 6 adrenalin i bilen bilir sırf bunun için gittim galaxy ace aldım fakat asphalt 5 bile doğru düzgün çalışmıyor.Dediğim gibi eğer android e geçecekseniz kesinlikle üst sınıf bir cihaz alın sonra benim gbi pişman olmayın !

• Beğen
Tepkiler: Dede, Fatih BaKeR, sedefonur ve 3 diğerleri

anılbaran

anılbaran

Üye
aynen kardeş cogu insan android alıp her siteden video izleyecegini ve asla flash player gibi bi sorunun olmadıgını düşünüyor eger kasmadan flash destekli tel istiyosanız 1000 tl üzeri bakmanız lazım

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Seneye androide geçmeyi düşünüyorum Allah izin verirse verdiğin bilgi için teşekkürler o zaman konu açarım hangi androidli telefonu önerirsiniz diye orda da yardımcı olursunuz

Del Rey

Del Rey

Üye
Ben birkaç aya kadar iPod Touch 4.nesil alıp iOS deniycem. Android kullandım. Sorunu aslında yaygın olması. Neredeyse çıkan her android telefonun farklı özelliği var. iOS ve Nokia Symbianları o açıdan çok şanslı...

desher

desher

Üye
bilgi için teşekkürler symbian dan sıkılanlardanım aslında. yarın öbürgün lazım bi değişiklik:hmmm

nalcam22

nalcam22

Üye
kardeş androıdde en azından skyfire var bir sürü flash destekli tarayıcı var
Symbianın en iyi cihazları bile senin o acenin kaldırdığı oyunları rahat oynatmıyo. Şu hale baksana internette bile rahat dolanamıyoruz .hafıza dolu hatası verio duruyo

hotlock

hotlock

Üye
    Konu Sahibi
Seneye androide geçmeyi düşünüyorum Allah izin verirse verdiğin bilgi için teşekkürler o zaman konu açarım hangi androidli telefonu önerirsiniz diye orda da yardımcı olursunuz
tabikide kardeşim ;)

----------Eklendi @ 10:16:23 ---------- Yazıldı @ 10:15:33 ----------

bilgi için teşekkürler symbian dan sıkılanlardanım aslında. yarın öbürgün lazım bi değişiklik:hmmm

elbette değişiklik lazım ama tercihinizi üst modellerden yana tutun :D

----------Eklendi @ 10:19:23 ---------- Yazıldı @ 10:16:23 ----------

kardeş androıdde en azından skyfire var bir sürü flash destekli tarayıcı var
Symbianın en iyi cihazları bile senin o acenin kaldırdığı oyunları rahat oynatmıyo. Şu hale baksana internette bile rahat dolanamıyoruz .hafıza dolu hatası verio duruyo

bnm kullandğm acenn tek iyi yönü skyfre yi sorunsuz kullanmamdı ama satio da oynadğm oyunlarun ace den pek farkı yok hocam. hafıza dolu uyarsını istemiosan telefon hafızasını boşaltcen android de de aynı problem var.

----------Eklendi @ 10:23:00 ---------- Yazıldı @ 10:19:23 ----------

aynen kardeş cogu insan android alıp her siteden video izleyecegini ve asla flash player gibi bi sorunun olmadıgını düşünüyor eger kasmadan flash destekli tel istiyosanız 1000 tl üzeri bakmanız lazım

ewt almadan önce bende ole düşünüyodum belkide iyi oldu en azından sayemde biçok insan bu düşünceden kurtuldu.

egemen96

egemen96

Üye
zaten t10 almak gibi bir hata yapmayı kuzenim aldı sabahtan şarza takıyor hiç oynamadan ellemeden 2 saat sonra yüzde elliye düşüyor sesi berbat 3.2 mp olmasına rağmen kamera berbat benim rahmetli 6230 i bile daha iyi çekiyodu telefonun tek özelliği android olması

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Vodafone 945 nasıl oda mi T10 gibi mi yoksa

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Zamanında C5-03 ile Vodafone 945 Arasında kalmıştım keşke o zaman Vodafone alsaydım Nokia dan şaşmayım dedim gittim Nokia aldım :( :(

Deleted.

Üye
bende seneye bi galaxy s2 almayı düşünüyorum :) şimdiki fiyat çok yüksek geliyo:ehe

mstf_l

mstf_l

Üye
bi kaç defa kurcalama şansım oldu tam bi bilgim yok ama t10 dan kesinkikle daha iyi ;)
Bende ozelliklerine bakmıstım ayrıca bikac kisiyle konustum t10 u kesinlikle alır t20 lede kapısır

izmitli1983

izmitli1983

Üye
bildigim kadariyla galaxy s java uygulamalari desteklemiyor veya android telefonlar desteklemiyo

nalcam22

nalcam22

Üye
androıdin javaya ne ihtiyacı var dolu apk uygulama ve oyun var 300 binde fazla

hotlock

hotlock

Üye
    Konu Sahibi
Zamanında C5-03 ile Vodafone 945 Arasında kalmıştım keşke o zaman Vodafone alsaydım Nokia dan şaşmayım dedim gittim Nokia aldım :( :(
t10 dan daha iyi dedim iyi bir android demedim :D

----------Eklendi @ 10:56:12 ---------- Yazıldı @ 10:54:21 ----------

bildigim kadariyla galaxy s java uygulamalari desteklemiyor veya android telefonlar desteklemiyo
nalcam22 adlı arkadşn dediği gibi javaya ne gerek varkı markette bi ton uygulama var ;)

----------Eklendi @ 10:58:08 ---------- Yazıldı @ 10:56:12 ----------

bende seneye bi galaxy s2 almayı düşünüyorum :) şimdiki fiyat çok yüksek geliyo:ehe

biraz daha bekle spotları çıksın piyasaya uygun bi fiyata alırsın :D

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
t10 dan daha iyi dedim iyi bir android demedim :D----------Eklendi @ 10:56:12 ---------- Yazıldı @ 10:54:21 ----------nalcam22 adlı arkadşn dediği gibi javaya ne gerek varkı markette bi ton uygulama var ;)----------Eklendi @ 10:58:08 ---------- Yazıldı @ 10:56:12 ----------biraz daha bekle spotları çıksın piyasaya uygun bi fiyata alırsın :D
Biliyorum da o zaman hiç bilgim yoktu ne fark eder dediydim diğerleri de android bu da android sonuçta

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
beyler android alıp asphalt 6yı oynamak istiyorsanız gidip ekran kartlı bir telefon alacaksınız.galaxy acede yok arastırmadan almıssın.

hotlock

hotlock

Üye
    Konu Sahibi
android diyip aldık işlemciside gözümü boyamıştı. konuyu açma başlığmda bu zaten benm gbileri uyarmak ;)

Deleted.

Üye

biraz daha bekle spotları çıksın piyasaya uygun bi fiyata alırsın :D[/QUOTE]

:ehe:
[/COLOR]

Takipçi Satın Al

Üst Alt