bizim takım nerde yaa hadi canlanın biraz :)
pelın_ -YARINIYOK-' Alıntı: tamam ışte pelin bu renk Genişletmek için tıkla ... en sevdıgım renk fuşya
Mareşal Üye Tuba_erva' Alıntı: iyiym kardesm sen naslsn .) Genişletmek için tıkla ... daim olsun ablacım teşekkür ederim bende iyiyim
Tuba_erva' Alıntı: iyiym kardesm sen naslsn .) Genişletmek için tıkla ... daim olsun ablacım teşekkür ederim bende iyiyim
pelın_ coldman41' Alıntı: bizim takım nerde yaa hadi canlanın biraz Genişletmek için tıkla ... sizin takımmı oda ne
coldman41' Alıntı: bizim takım nerde yaa hadi canlanın biraz Genişletmek için tıkla ... sizin takımmı oda ne
Mareşal Üye coldman41' Alıntı: bizim takım nerde yaa hadi canlanın biraz Genişletmek için tıkla ... kaçtı sizin takım tek kaldın
coldman41' Alıntı: bizim takım nerde yaa hadi canlanın biraz Genişletmek için tıkla ... kaçtı sizin takım tek kaldın
-YARINIYOK- Üye coldman41' Alıntı: ben varken bu takım çökmezzz Genişletmek için tıkla ... Uyan da balığa gidelim
Elektr0 Üye pelın_' Alıntı: en sevdıgım renk fuşya Genişletmek için tıkla ... Kan kırmızısının yerini tutmaz benCE yani damarlarımdan akan kanın renği yaa Allah Verğisi yaa ... şükürler olsun Allah'a...
pelın_' Alıntı: en sevdıgım renk fuşya Genişletmek için tıkla ... Kan kırmızısının yerini tutmaz benCE yani damarlarımdan akan kanın renği yaa Allah Verğisi yaa ... şükürler olsun Allah'a...
Tuba.Erva Üye Mareşal' Alıntı: daim olsun ablacım teşekkür ederim bende iyiyim Genişletmek için tıkla ... daim olsun.) herkes iyidr ins.mobilim tek tek soramiyorum.)
Mareşal' Alıntı: daim olsun ablacım teşekkür ederim bende iyiyim Genişletmek için tıkla ... daim olsun.) herkes iyidr ins.mobilim tek tek soramiyorum.)
pelın_ -YARINIYOK-' Alıntı: Uyan da balığa gidelim Genişletmek için tıkla ... haha tek sen ayaktasın ama
Mareşal Üye -YARINIYOK-' Alıntı: çok uykum geldi gider ben Genişletmek için tıkla ... iyi geceler ablacım allah rahatlık versin
-YARINIYOK-' Alıntı: çok uykum geldi gider ben Genişletmek için tıkla ... iyi geceler ablacım allah rahatlık versin
Tuba.Erva Üye Elektr0' Alıntı: Kan kırmızısının yerini tutmaz benCE yani damarlarımdan akan kanın renği yaa Allah Verğisi yaa ... şükürler olsun Allah'a... Genişletmek için tıkla ... kirmizi bnm.)))
Elektr0' Alıntı: Kan kırmızısının yerini tutmaz benCE yani damarlarımdan akan kanın renği yaa Allah Verğisi yaa ... şükürler olsun Allah'a... Genişletmek için tıkla ... kirmizi bnm.)))
pelın_ Elektr0' Alıntı: Kan kırmızısının yerini tutmaz benCE yani damarlarımdan akan kanın renği yaa Allah Verğisi yaa ... şükürler olsun Allah'a... Genişletmek için tıkla ... gecen yaptıgım ıyıydı dımı avatar l auyuyodu öle yaparım artık bunu sevmedım pek bı tuhaf oldu
Elektr0' Alıntı: Kan kırmızısının yerini tutmaz benCE yani damarlarımdan akan kanın renği yaa Allah Verğisi yaa ... şükürler olsun Allah'a... Genişletmek için tıkla ... gecen yaptıgım ıyıydı dımı avatar l auyuyodu öle yaparım artık bunu sevmedım pek bı tuhaf oldu
coldman41 Üye pelın_' Alıntı: haha tek sen ayaktasın ama Genişletmek için tıkla ... valla ya hepsi bırakıp gitti beni
pelın_' Alıntı: haha tek sen ayaktasın ama Genişletmek için tıkla ... valla ya hepsi bırakıp gitti beni