flaslarken hata verdi :S

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ahhooww

Üye
    Konu Sahibi
flaslarken hata verdi :S
deat phone yaparkende hata veriyor bunları yazıyor sorun nedir acaba ?

Scanning image files...
ERROR: Unable to detect device 0x8401F145. Check USB connection
ERROR: Product recovery failed
Unable to set the phone to flash mode. Unable to flash.
Starting to recover the phone
Recovering phone
Initializing
Scanning image files...
ERROR: Unable to detect device 0x8401F145. Check USB connection
ERROR: Product recovery failed
Unable to set the phone to flash mode. Unable to flash.
Starting to recover the phone
Recovering phone
Initializing

Türe

Türe

Üye
telfnunu grmuyo dmektr .

Dampierre

Dampierre

Üye
cihazi gormuyor , noconnection yaptinizmi ayarlrdan

seninaskina60

Üye
aynı sorun bendede var yardım??

serkanet

Üye
mrb arkadaşlar bu konu için bi çok kişiye yardımcı oldum sizede yardımcı olayım dead flash atmak için c program files nokia phoenix klasörüne RM-596(aradaki tireyi unutmayın) diye klasör açın daha sonra içine naviden pr 1.2 varsa önceden indirdiğiniz onu kopyalayın sonra açın phoenixi no connection seçili olsun sonra flashing kısmından firmware update diyerek dead usb flashing seçeneğine tıklayın ( eğer connectionda usb seçili olursa bu seçenek pasif kalacaktır no connection seçili olsun) sonra telefonu arayacak telefonda usb ye bağlı kalsın sonra scanning yaptıktan sonra press power button yazısı çıkınca yazı değişene kadar telefonun açma düğmesine basılı tutun partition işleminden sonra telefonunuz dirilecektir kolay gelsin

fntked

Üye
mrb arkadaşlar bu konu için bi çok kişiye yardımcı oldum sizede yardımcı olayım dead flash atmak için c program files nokia phoenix klasörüne RM-596(aradaki tireyi unutmayın) diye klasör açın daha sonra içine naviden pr 1.2 varsa önceden indirdiğiniz onu kopyalayın sonra açın phoenixi no connection seçili olsun sonra flashing kısmından firmware update diyerek dead usb flashing seçeneğine tıklayın ( eğer connectionda usb seçili olursa bu seçenek pasif kalacaktır no connection seçili olsun) sonra telefonu arayacak telefonda usb ye bağlı kalsın sonra scanning yaptıktan sonra press power button yazısı çıkınca yazı değişene kadar telefonun açma düğmesine basılı tutun partition işleminden sonra telefonunuz dirilecektir kolay gelsin
dediklerini yapıyorum RM-596_M00.004.44.emmc.fpsx dosyası yok diyor. yardım bekliyorum.

Türe

Türe

Üye
dediklerini yapıyorum RM-596_M00.004.44.emmc.fpsx dosyası yok diyor. yardım bekliyorum.

optionsdan o dosyayı sileceksin dostum :oke:

----------Eklendi @ 14:46:24 ---------- Yazıldı @ 14:37:43 ----------

buyur arkadaşım fotoğraflarda mevcut :oke:

serkanet

Üye
naviden düzgün indirirsen bütün dosyaları demez

fntked

Üye
optionsdan o dosyayı sileceksin dostum :oke:

----------Eklendi @ 14:46:24 ---------- Yazıldı @ 14:37:43 ----------

buyur arkadaşım fotoğraflarda mevcut :oke:
ben de o dosya çıkmıyo orda da :S

zorbaa

Üye
dead phone usb kismi secili olmuyor ayrica no connettin secili olursada scan files calismiyor bu durumda ne yapacaz

serkanet

Üye
navifirm plus dene

boyabatlı

boyabatlı

Üye
keşke daha önce bu yazıyı okusaydım teşekkür birde proct diye klasör vardı yanlış hatırlamıyorsam onun içinemi yoksa yanına mi rm dosyasını atıyoruz zaten yazılım atarken oralara dosyaları atmıyormuyuz iki yerdede olacakmı bu dosyalar ( senin gibi açık açık anlatan görmedim helal olsun herkes sadece dead yap diyor nasıl olduğunu yazmıyordu) merak ettiğim bir konu var acaba jaf gibi tel kapalıyken direkt atılırmı yazılım yoksa sadece çöküncemi oluyor ben c7 anna kullanıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...