Hangi Telefonu Alayım ? 2011

Sponsorlu Bağlantılar

Hangi Telefonu Alayım ?

• Samsung Galaxy S II

Kullanılan: 4 28.6%
  • iPhone 4 - 5

Kullanılan: 4 28.6%
  • Nokia N8 - N9

Kullanılan: 3 21.4%
  • HTC EVO 3D

Kullanılan: 1 7.1%
  • BlackBerry Bold 9780 - 9800

Kullanılan: 0 0.0%
  • Sony Ericson Xperia Arc - Neo

• Motorola (Model Farketmez)

Kullanılan: 0 0.0%
  • LG (Model Farketmez)

• Kullanılan toplam oy
    14
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sbf1456

Üye
    Konu Sahibi
Hangi Telefonu Alayım ? 2011
Herkeze merhaba ben 2007 yılında kendime Nokia 6300 aldım bu benim ilk telefonum. Artık yeni telefon almanın zamanı geldiğini düşünüyorum. 14 gündür uzun araştırma yaptım ama hala kararsızım seçeneklerdeki hangi telefonu alayım olumlu ve olumsuz yanları neler ? Hangisi daha mantıklı ? Yaklaşık 2.000 TL mevcut. yanlış karar vermemem lazım malum 1 kez alıcam uzun süre kullanıcam detaylı yazarsanız sevinirim iyi günler.

Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
Yüksek meblalar vereceksen İphone 5 ve Nokia N9'u bekle derim ben.
Ama suan için alabilecegin en iyi cihazlar;
Galaxy S2 | Optimus 2x | Htc Sensation..

7Fun

7Fun

Üye
dostum her tlefonu al ama s2 nin yanında geçme yada bu tlefonu alıcaksan büyük elektronik mağzalarından al okadar sorunu varki
:)

61semih

61semih

Üye
evo 3d yada gs2

Bin9Yuz3

Bin9Yuz3

Üye
Kardesim Benim Sana Kat-i Tavsiyem Samsung SII dir.. İlk olarak İphone5 bosuna bekleme cıkması zaman alır daha tasarımı bile bitmemis ki bitmis olsada türkiye ye gelmesi 1 yılı bulur diye düsünüyorum.. 2. olarak Evo gördüm ankette Evo da cıkmamıs telefonlardan ve cıkması bihayli zaman alır hatta diyebilirim İphone5 den daha gec gelir türkiye ye.. secenekler arasında HTC Sensation yok olacak olsada Tavsiyem deqismez.. 2 telefon arasında HTC nin aqır bastıqı noktaları söyleyeyim kendinde arastır.. HTC Yüksek cözünürlüqe sahip pixcel yüksek 2. olarak Grafikleri SII Baya bi sollar 3. olarakta Metal Şık bir kasa ( Bu benim icin dezavantaj ) telefon dediqin bana göre hafif olmalı. gelelim SII de öne cıkanlara.. 1. si dünyanın en ii suan islemcisine sahip 2. olarak Süper Amoled ( Ayna yansıma tekniqi ) ile eşsiz 3. olarak Sensation da sayfa aralarında internet ve filmlerde kasmalar olabiliyor SII de kesinlikle yasamazsın müthis bir hıza sahip bunun gibi cok daha öernek mevcut bence suan piyasada Samsung Galaxy SII Diger Cihazlara göre bir adım önde..Karar Sana kalmıs..!!!

*-king-*

*-king-*

Üye
ıphone dan şaşma ne demişler ıiphone nun yoksa ıphone un yoktur

Bin9Yuz3

Bin9Yuz3

Üye
dostum her tlefonu al ama s2 nin yanında geçme yada bu tlefonu alıcaksan büyük elektronik mağzalarından al okadar sorunu varki
:)

Kulaktan Dolma bilqi ile konusuyosun sanırım.. Ben Galaxy S i9000 kullanıyorum ve telefon icersinde 16GB nin nerdeyse tamamı dolu Telefon canavar gibi hatta İphone 3GS telefonumda var ama yüzüne bakmıyorum yemin ederim cünkü her qün bu telefonda biseyler kesfediyorum, allah nasip ederse bikac qünede SII alıcam.. bence insanLarı Kulaktan dolma bilqi ile Yanıltma arkadasım..!!!

nonamex

Üye
Bence iPhone 4 sizi uzun yillar goturur.

Bin9Yuz3

Bin9Yuz3

Üye
ıphone dan şaşma ne demişler ıiphone nun yoksa ıphone un yoktur

Valla İphone'm var ama Samsung GaLaxy S i9000'im ona aqır basıyo :))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt