Fıkra ama ne fıkra?!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FanaTürk

FanaTürk

Üye
    Konu Sahibi
Fıkra ama ne fıkra?!
Türkiye'nin gerçekte varolmayan bir bölgesinde... Gerçekte varolmayan o bölgenin gerçekte varolmayan bir köyünün başında büyük bir bela varmış. Popüler kültürdü; globalleşmeydi; televizyonlardaki kırmızı noktalardı derken insanlar sapkınlıklara başlamış. Gerçekte varolmayan köyün gerçekte varolmayan erkekleri kahvehanenin biraz ilerisindeki umumi tuvalati hadlerinden fazla kullanıyorlarmış. Şöyle ki; ne zaman tuvalate gerçekte varolmayan bir bayan köylü girse peşinden en az üç gerçekte varolmayan erkek köylü tuvalate giriyor; bayanlara ayrılan bölüme dalıp, ardından "Bizum okuma yazmamiuz yok bacum; kusura bakma!" diyorlarmış. Her seferinde paçayı bu bahaneyle kurtarmasını bilen bu gerçekte varolmayan köylü erkeklerin edepsizliklerinden sıkılan gerçekte varolmayan bayan köylüler gerçekte varolmayan köyün gerçekte varolmayan muhtarına şikayette bulunmuşlar. Gerçekte varolmayan köyün gerçekte varolmayan muhtarı gerçekte varolmayan erkek köylülerin okuma-yazma kurslarına katılmasına karar vermiş. Gerçekte varolmayan erkek köylüler bahaneleri kalmayınca tuvalate uğramaz olmuşlar. Fakat gerçekte varolmayan bir erkek köylü yine gerçekte varolmayan bayan köylülerin arkasından tuvalete gitmeye devam etmiş. Gerçekte varolmayan diğer erkek köylüler buna sormuşlar: "Bahanen olmadiuğu halde nasiul devam edeysun?" Bizim gerçekte varolmayan uyanık köylü yanıtlamış: "Yazmasina yaziyrum da okumayiu sökamadum."

:ehe:

Bu yazıyı sonuna kadar okuduysanız; ya çok sabırlı ya çok meraklı ya da gerçekte varolmayan o köydensiniz... :bleh:

crazy_amigo06

crazy_amigo06

Üye
uffff bune abicim yaaaa
emgine saglık

Altun.

Altun.

Üye
wayyyy be hakkaten sabır taşıymışım haa

Doruk1881

Doruk1881

Üye
crazy_amigo06' Alıntı:
uffff bune abicim yaaaa
emgine saglık

hakketen bu ne böyle

genede emeğine sağlık...

ua_yako

ua_yako

Üye
emegine saGliK demek ki ßen :
çok sabırlı , çok meraklı ve de gerçekte varolmayan o köydenim...:p

ozoalp1

ozoalp1

Üye
okimaı toktümde yalmayı avaş avaş

Yasminozz

Yasminozz

Üye
demek ki bende çok sabırsız mışım.......:ehe: :ehe:

önce yorumlara baktım.........:ehe: :ehe: :ehe:

Caine

Caine

Üye
sonunu tek okudum ama sona yazdığın cümleleri okuduğumda hepsini okudum daa, ne okuduğumu anlamadım :)

sabırsızmışım demekki :)
çok anlamsız kelimeler kullandımm diyecem ama böyle fıkraya böyle yorum ;)

FanaTürk

FanaTürk

Üye
    Konu Sahibi
Yemeyin şimdi beni... :ehe: Hepiniz o köydensiniz... :bleh:

Caine

Caine

Üye
valla ben uzun bir yazı görünce hep sonunu okur anlam cıkarırım. birde gazeteyi tersten okurum :)
ister inan ister inanma :kop:

FanaTürk

FanaTürk

Üye
    Konu Sahibi
ÖSS'de de direkt bi şıkkı işaretliyorsundur şimdi sen... :kop:

:bleh:

Caine

Caine

Üye
hayatımda 1 kez öss'ye girdim ve kazandım ;)

Yasminozz

Yasminozz

Üye
bende okuyacağım kitapların bile önce son 1-2 sayfasını okurum....

hatta kardeşim "hiç okuma bari kitabı ne heyecanı kaldı" der.....

inanıp inanmamakta serbestsin tabi....

kimseye yalan borcumuz yok.....

Caine

Caine

Üye
:) :) :)

islam61

Üye
baya sabırlıymısım

darktempler

darktempler

Üye
gercekten var olmayan bi yazı ama güzel di :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt