ben geldim :) Hoşgeldin ablam
-YARINIYOK- Üye Castle' Alıntı: Hoşgeldin abla Genişletmek için tıkla ... Saklanma gel gel sevecenım bu akşam
Bluetoooth Üye Mareşal' Alıntı: evet yaa i.l.a.c.lardan dolayı bayılcak gibiyim Genişletmek için tıkla ... tmm
Mareşal Üye Castle' Alıntı: Kendini zorlama git yat Genişletmek için tıkla ... az daha kalimde giderim
Sandrake Üye -YARINIYOK-' Alıntı: Saklanma gel gel sevecenım bu akşam Genişletmek için tıkla ... tamam o zaman
Mareşal Üye -YARINIYOK-' Alıntı: hoş buldum kardeşlerim Genişletmek için tıkla ... ablacım mutlusun bugün sanki
Mareşal Üye -YARINIYOK-' Alıntı: ben hergün mutluyum Genişletmek için tıkla ... daim olsun ablacım iyi geceler ben daha fazla duramıyorum
-YARINIYOK-' Alıntı: ben hergün mutluyum Genişletmek için tıkla ... daim olsun ablacım iyi geceler ben daha fazla duramıyorum
Sandrake Üye Mareşal' Alıntı: daim olsun ablacım iyi geceler ben daha fazla duramıyorum Genişletmek için tıkla ... iyi uykular
Mareşal' Alıntı: daim olsun ablacım iyi geceler ben daha fazla duramıyorum Genişletmek için tıkla ... iyi uykular
Sandrake Üye Elektr0' Alıntı: herhabalar iiyii geceler ben geliverdim... Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin bugün nasılsın ?
Elektr0' Alıntı: herhabalar iiyii geceler ben geliverdim... Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin bugün nasılsın ?
Şehriyar Üye Elektr0' Alıntı: herhabalar iiyii geceler ben geliverdim... Genişletmek için tıkla ... hosgeliverdin
-YARINIYOK- Üye Elektr0' Alıntı: herhabalar iiyii geceler ben geliverdim... Genişletmek için tıkla ... Hoş geldin kardeşim
Elektr0' Alıntı: herhabalar iiyii geceler ben geliverdim... Genişletmek için tıkla ... Hoş geldin kardeşim
Bluetoooth Üye -YARINIYOK-' Alıntı: ben geldim Genişletmek için tıkla ... Nadide abla ben düşündüm taşındım izmire taşınmak isterdim ama olmadı dün greenmileyi tuttum bugün seni tutcam sonra kimi tutcağımı karar vercem
-YARINIYOK-' Alıntı: ben geldim Genişletmek için tıkla ... Nadide abla ben düşündüm taşındım izmire taşınmak isterdim ama olmadı dün greenmileyi tuttum bugün seni tutcam sonra kimi tutcağımı karar vercem
Elektr0 Üye -YARINIYOK-' Alıntı: Hoş geldin kardeşim Genişletmek için tıkla ... hoş bulduk çok iyiyim sizler nasılsınız...
-YARINIYOK-' Alıntı: Hoş geldin kardeşim Genişletmek için tıkla ... hoş bulduk çok iyiyim sizler nasılsınız...