Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Phoenix telefonum çöktü ;(
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bveo
Üye
Konu Sahibi
Phoenix telefonum çöktü ;(
N86 SON SÜRÜM KULLANIYORUM PHONEİX LE FLASH ATMAYA ÇALIŞIYORDUM HATA VERDİ İPTAL ETTİM TELEFON AÇILMIYOR. TİTRİYOR AMA ÖTESİ YOK. GARANTİSİ YOK TELEFONCU YAPAR MI YA ( allah rızası için yardım!!
mstf_l
Üye
once bi jaf la duzeltmeye calıs nasıl yapacagın forumda mevcut eger olmassa mutlaka yapan biri cıkar
bveo
Üye
Konu Sahibi
win 7 kullanıyorum jaf açmıyor
lord_keles
Üye
forumda win 7 için jaf kurulumu var ben win 7 de sorunsuz kullanıyorum forumda aratıp bula bilirsiniz gecmiş olsun ama titriyorsa sorun yok umit var demektirrr..
mstf_l
Üye
xp kur istemessen virtual machine gibi bi programla sanal makine olusturarak yap
N86 SON SÜRÜM KULLANIYORUM PHONEİX LE FLASH ATMAYA ÇALIŞIYORDUM HATA VERDİ İPTAL ETTİM TELEFON AÇILMIYOR. TİTRİYOR AMA ÖTESİ YOK. GARANTİSİ YOK TELEFONCU YAPAR MI YA ( allah rızası için yardım!!
Windows 7 de phoneix kullanırken antivirüsü devredışı bırak ve phoenixi her zaman vista sp2 uyumluluk modunda ve yönetici olarak çalıştır. Telefonum açılmıyor demişsin s60 destek bölümünde dead phone flash atmayı anlatıyor bunu uygula açılır.
bugün kütahyada bi telefoncuya götürdüm yapamadı başka bi yere götürdüm bıraktım telefonu yarın alacam inşallah olur ya daha yeni aldım bi de telefonu... :///