Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
15/09/11 - Ve Mutlu Son . Symbian Anna 22.14 DE + 24.1 TR navifirmde + Ovi'de arkadaşlar :)
Sponsorlu Bağlantılar
altannemre
Üye
ıngilizce dil le uğraşıp durun şimdi bi kaç gün daha bekleyip Türkçe yi yüklemek varken bu sabırsızlık niye arkadaşım
Dampierre
Üye
Valla ben annaya su anda geçecek olsam çin annasina gecerim. Alman versiyonundan daha iyi gibi duruyor
kardes ne ufak hızlanması telefon costu yaaa...1.2 den 10 kat hızlı bence..yani bu kadar da doyumsuz olmayın braz da degerini bilin..ben bu haliyle 1 yıl daha kullanırm N8'i...nokia ii bi güncelleme yayınladı bence
ankaraliserhat
Üye
Sadece ev evranı geçişleri için bile yuklenir. Bence en büyük özelliklerden biri renklerin canlanması.. Diger sürüm pr1.2 yakışmıyordu bu telefona.. yükleyenler kesinlikle pişman olmayacaktır.. eminim..
Aege
Üye
ingilizce biliyorsanız bırakın ingilizce kalsın
rafet383838
Üye
mıllet tukledıı tekrar donuyo bız daha yukleyemedık arkadas
Dampierre
Üye
Türkiye FW sinin geç çıkma sebebi dili Türkçe yapınca çıkan uygulama problemleri. Adamlar onu çözmeye uğraşıyor. Bunca ay ne yapıyorlardıysa artık. (Kendi tahminim bu ama %90 doğru)
Annanın Germany ve Euro2 versiyonunda bir sürü bug var. Örneğin arama yapıp konuştuktan sonra teli karşı taraf kapatırsa veya sen kapatacakken arama ekranını göstermiyor ana ekranı gösteriyor. Ben annayı hızlılığından hariç hiç sevmedim. PR 1.2'ye geçiyorum. Boşuna Bu kadar ümit bağlamayın ah nokia ah..
Türkiye FW sinin geç çıkma sebebi dili Türkçe yapınca çıkan uygulama problemleri. Adamlar onu çözmeye uğraşıyor. Bunca ay ne yapıyorlardıysa artık. (Kendi tahminim bu ama %90 doğru)
Bence alakası yok. Portekiz, İspanya, İtalya gibi ülkeler için de Anna sürümleri henüz sunulmadı. Bu olay tamamen pazarlama ve konumla ilgili. Ben açık bişey söyliyim, Türkçe sürüm de çıktığında bu QT sorununun devam edeceğine inanıyorum. Çünkü Anna'nın kullandığı QT kitinin temel çıkışında Türkçe desteği yok.. Yeni sürüm çıkarana kadar da bu sorunun düzelip düzelmeyeceği belli değil...
arkadaşlar benim n8 yurtdışı pasaport kayıtlı.türkiye cihazlarından önce ovi de veya telden kontrol ettiğimde güncelleme çıkmaması normal mi acaba?biraz stres yaptı bu anna işi bende neden olur bilen var mı
arkadaşım telden yada oviden guncelleme yapmasan ii edersin çünkü orjinal yazılımı yüklüyor yani türkçe dil desteği yoksa yeniden yükleme yapmak zorunda kalabilirsin.Ben bu gün o sebepten KVK ya verdim teli sapıttı ne yazikki.
Ne yazıkki haklısın arkadaşım O sabırsızlık telefonun başını yedi malesef servislik oldu canım makina insallah düzelir.Bayram üstü de kimbilir ne zaman gelir hay annasını.
Kendine sorun etme arkadaşım % 99.9 o tel yurt dışı manşeli oviden veya telefon üserinden yazılım güncellemesi yapmayın hangi ülkeye kayıtlı ise o ülkenin kodlarıyla yükleme yapıyor. (phoenix) ile yapmayı biliyorsan pc üzerinden türkiye için yazılmış yazılımı yükle bilmiyorsan bir teknik serviste 40 tl karşılığı yaptırabilirsin. Ama sakın ovi den yükleme
bu german olan surumu kurdumda menude radyoyu bulamadım kısayollardan ekleyebılıdım sadece yerını bilen varmı acaba yoksa sadece bendemı bu sorun. uygulamalar ıcerısınde flan yok.