Üniversite yerleştirme sonucu hakkında.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Anıl Umut

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Üniversite yerleştirme sonucu hakkında.
Merhaba.En son tercihlerim arasında olsa da ve bu bölümü hiç istemesem de yine de yapacak bir şey yok.
Kazandığım bölüm Adıyaman Ünviversitesi-Kamu Yönetimi.
Bilginize.

bu bölümün eksi yanları artı yanları,ağır olan dersleri hakkında bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim :)

• Beğen
Tepkiler: Samsunspor

Ozan

Ozan

Admin
Hayırlısı olsun Anılcım

Anıl Umut

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sağolasın.

EroL

EroL

Emekli Yönetici
2 yıllıkmı

minoo

minoo

Üye
Canım hayırlısı olsun. Yerleşmene sevindim ama niye istemediğin bölümü yazdın?
Yapılan en büyük hatalardan birisi bu :(

Anıl Umut

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
4 yıllıktır.

Canım hayırlısı olsun. Yerleşmene sevindim ama niye istemediğin bölümü yazdın?
Yapılan en büyük hatalardan birisi bu :(
Napayım bu puana yazacak bölüm sayısı azdı ben de olabilecek en iyisini yazdım zaten bu 19. tercihimdi.
Görücü usülü gibi olacak seveceğim artık napak :D
Hatta bir laf vardır da neyse:d:

minoo

minoo

Üye
Söyle söyle yabancı yok :ehe

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Anıl Hayırlı Olsun Sevindim senin Adına

• Beğen
Tepkiler: Anıl Umut

'Şeref'

Emekli Yönetici
Hayırlı olsun Anıl, inşallah herşey istediğin gibi olur.:)

• Beğen
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Hayırlı olsun kardeşim . Allah utandırmasın .

• Beğen
ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Hayırlı olsun paşam. Ben de Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi okuyorum yani derslerimiz yarı yarıya aynı olur. Öncelikle kolay ders iki üç tanedir. Yönetim bilimi, yerel yönetimler vs. Alan dışı dersleri saymıyorum zaten, Türkçe falan. Onun dışında dersler zordur, tamamına yakını sözeldir ayrıca. İstatistik ve muhasebe varsa vardır sayısal olarak İktisat'ın sözel kısmını işleriz biz onu da GSMYİH hesaplamaları yaparken kullanırız. Kendi kendini geliştireceğin bir bölüm anlayacağın, hocalarından etkilenmemeye bak. Bol bol kitap okuman lazım ki derslerden bir şey anlayasın; dersler teori hep pratiğini ayrıyeten sen okuyacaksın.

Siyasetle iç içe bir bölüm okuyacaksın. Bu yüzden cemaatçisiyle, ayrılıkçısıyla, komünistiyle, ülkücüsüyle tartışmaya hazırla kendini şimdiden.

Bölümün bence güzel, adındaki 'kamu' itici geliyor sana ama ortalama yapıp üniversite değiştirirsen -Gazi'ye gibi mesela- bölümünden daha çok keyif alırsın.

• Beğen
haltie

haltie

Üye
Hayırlısı olsun kartal.Güzel bölüm bence:) Ders konusuna gelecek olursakta bitireceksin sonuç olarak güzel yıllar olacak tadını çıkart:)

• Beğen
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Modlardan üniye gitmeyen Hatta lise terk bir tek ben Varım Galiba bütün rekoları geriden kırıyorum

• Beğen
Tepkiler: Samsunspor
ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Üniversite okuyunca adam olunmuyor abi. Mesele üniversite okumakta değil, adam olmakta.

• Beğen
Tepkiler: Samsunspor, Ozan, EroL ve 1 kişi daha
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
yok ben o anlamda Bakmadım ayrıca söylediğine Sonuna Kadar katılıyorum ama herşeye rağmen ikiside olmalı

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Evet olmalı abi haklısın ama iş bulunur her daim, dost bulunmaz.

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
orası öyle Hasanım bu dünya Yalan Kanıyoruz işte bizlerde bir şekilde büyüsüne

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici

:)

• Beğen
Tepkiler: tragedie

Anıl Umut

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hayırlı olsun paşam. Ben de Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi okuyorum yani derslerimiz yarı yarıya aynı olur. Öncelikle kolay ders iki üç tanedir. Yönetim bilimi, yerel yönetimler vs. Alan dışı dersleri saymıyorum zaten, Türkçe falan. Onun dışında dersler zordur, tamamına yakını sözeldir ayrıca. İstatistik ve muhasebe varsa vardır sayısal olarak İktisat'ın sözel kısmını işleriz biz onu da GSMYİH hesaplamaları yaparken kullanırız. Kendi kendini geliştireceğin bir bölüm anlayacağın, hocalarından etkilenmemeye bak. Bol bol kitap okuman lazım ki derslerden bir şey anlayasın; dersler teori hep pratiğini ayrıyeten sen okuyacaksın.

Siyasetle iç içe bir bölüm okuyacaksın. Bu yüzden cemaatçisiyle, ayrılıkçısıyla, komünistiyle, ülkücüsüyle tartışmaya hazırla kendini şimdiden.

Bölümün bence güzel, adındaki 'kamu' itici geliyor sana ama ortalama yapıp üniversite değiştirirsen -Gazi'ye gibi mesela- bölümünden daha çok keyif alırsın.
Teşekkürler açıklayıcı bilgiler için abi.
Matematik olmasın ne olursa olsun.Benimkinden farklı olan zihniyetlerle her zaman karşılaştım.sıkıntı yok :D
Şöyle söyleyeyim lisede pek başarılı bir öğrenci değildim hemen hiç çalışmadım zorlanmadım.Yani zorluğa alışmamışım.Şimdi diyorsun ki ağır dersler :)Nasıl başarılı olacağım şüpheliyim doğrusu :)4yılda bitse bari.
Ve ayrıca ders konularında bir istişaremiz olacaktır zaman içinde :D
Gazi Ünv ne rahatlığı var abi?Adıyamana da basit diyorlardı.

'Şeref'

Emekli Yönetici
  • Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt