Üniversite yerleştirme sonucu hakkında.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Anladım ben seni :D Doğu'daki üniversiteler dershane formatında ders verir Anıl, dersler ağırdır ama geçmesi o kadar zor değildir. Öğrenme niyetinde olsaydın işin zordu ama sadece dersi geçme niyetindeysen biraz daha rahat tabi. Yine de çok boşlama derim, ilk sınıfta 70 kişiydik, ikinci sınıfta 38. Diğerleri kalmıştı hep. :D

Gazi Üniversitesi'nin pek rahatlığı yok, sadece bilimsel olarak daha aktif bir üniversite. Ben kendini daha çok geliştirmen için oraya geçebilirsin demiştim ama Gazi, Adıyaman'dan çok daha zor tabi bence boş ver sen o dediğimi. :ehe

Ders konusunda da istediğin zaman istişare yaparız paşam sıkıntı yok. :oke:

Anıl Umut

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Anladım ben seni :D Doğu'daki üniversiteler dershane formatında ders verir Anıl, dersler ağırdır ama geçmesi o kadar zor değildir. Öğrenme niyetinde olsaydın işin zordu ama sadece dersi geçme niyetindeysen biraz daha rahat tabi. Yine de çok boşlama derim, ilk sınıfta 70 kişiydik, ikinci sınıfta 38. Diğerleri kalmıştı hep. :D

Gazi Üniversitesi'nin pek rahatlığı yok, sadece bilimsel olarak daha aktif bir üniversite. Ben kendini daha çok geliştirmen için oraya geçebilirsin demiştim ama Gazi, Adıyaman'dan çok daha zor tabi bence boş ver sen o dediğimi. :ehe

Ders konusunda da istediğin zaman istişare yaparız paşam sıkıntı yok. :oke:
Yok yav boşlamayacam desleri hiç yapmadığımı yapıp çalışacam.Gaziyi boşverelim ama:ehe
Benim niyetim 4 senenin boşa gitmemesi boş gözlerle hocaya kitaba bakmamam.4 se ne sonunda ben bu alanda en iyilerdenim diyebilmeliyim :D

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Keşke Kars'ı yazsaymışsın yahu daha rahat olurdu senin için. Nadide de Kars'ı kazanmış zaten; orda bi şubesini açardık maxinin Ozan da ev tutardı bize gardaş gardaş yaşar giderdik. :D

Anıl Umut

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Keşke Kars'ı yazsaymışsın yahu daha rahat olurdu senin için. Nadide de Kars'ı kazanmış zaten; orda bi şubesini açardık maxinin Ozan da ev tutardı bize gardaş gardaş yaşar giderdik. :D
:d:Ama caiz olur muydu ki :D

Abi sen nereliydin ?

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Sen bir üniversiteye git de ben seni görrüm caiz mi değil mi diye düşünüyor musun :d: Arkadaş arkadaşın külüne muhtaç orda paşam gerekirse kızlarla beraber kaldığın günler olacak yani ilk seneden olmaz tabi ama :D

Ben Malatyalı'yım paşam. Hekimhan tarafından. :D

Anıl Umut

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Caizdir o zaman tamam:ehe
Olsun abi kalırız nolacak ki :D
patron kızmasın bize muhabbet koyuu :D

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Kızmaz kızmaz o da Üniversite okudu ya :D

Anıl Umut

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
:D Saygılar Patrona

----------Eklendi @ 13:44:59 ---------- Yazıldı @ 13:04:25 ----------

Ben yurt başvurusunu nasıl yapacağım?Kayıt yaptırmadan önce başvurulabiliyor mu?

EroL

EroL

Emekli Yönetici

2 yıl önce burdan yapmıştım değiştimi bilmiyorum. He katkı kredisi, burs hemde yurt başvurusu 3in1

Anıl Umut

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Her sene değişiyor yav ben bunların erzini... :D
işte ben de diyorum ki acaba okula kayıt yaptırmadan önce yapabilir miyim başvuruyu:hmmm

EroL

EroL

Emekli Yönetici
verdiğim linkten şuan başvurabiliyon zaten

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Zaten okula kayıt olmadan önce yapacaksın paşam. Kayıt zamanına kadar açıklanmış oluyor yurt sonuçları, okula kayıt yaptırmaya gidince yurt kaydını da yaptırman için. :oke:

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
hayırlı olsun Anılım:)

• Beğen
Tepkiler: Anıl Umut

Anıl Umut

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Zaten okula kayıt olmadan önce yapacaksın paşam. Kayıt zamanına kadar açıklanmış oluyor yurt sonuçları, okula kayıt yaptırmaya gidince yurt kaydını da yaptırman için. :oke:
Tamam baş koyuyorum bu yola şimdi.

minoo

minoo

Üye
Ben de yurt başvurusu yapmıştım ama çıka çıka ''Babamın Yurdu'' çıktı :d::d:
Şehir içinde okumanın dezavantajı :D

Anıl Umut

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Olmadı Adıyaman merkezde 2 gardiyan tanıdık var bekar onlarda kalacağım kirayı vs bölüşürüm.Zaten onlar nobet tutuyor ev benim olacak :D

minoo

minoo

Üye
Çok isterdim ailemden ayrı okumayı falan. Tadını çıkart benim için de :D
Allah gönlüne göre versin canım.

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Modlardan üniye gitmeyen Hatta lise terk bir tek ben Varım Galiba bütün rekoları geriden kırıyorum

Temel at yarışı oynuyormuş, fakat attan da hiç anlamıyormuş. Bir ata parasının tamamını yatırmış ve yerini almış;
Herkes bir at ismini bağırarak kendi atlarına destek veriyormuş, Fakat temelden hiç ses çıkmıyormu, çünkü ; temelin atı en geriden geliyormuş :D
Tabi bu temel hiç altında kalırmı başlamış bağırmaya;
Heeyyy gidi heyy , ataaa bak ataaa, katti önüne geturiyi hepsini :kop:

Ben şube verildiğini duymadım , maxi karşılarsa Trabzonda da bir şube açabiliriz :ehe
İyi ya daha ne merkez bankasının yanına düşmüşsun , maliye bakanlığın da sıkıntı olmaz, bak diğerlerine İMD den porç alanlar batanlar şirketini batıranlar yanlış sokaklara dalanlar neler var neler :ehe

JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici
Hayırlısı olsun Anılcım şimdiden başarılar dilerim:oke:

Anıl Umut

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Eyvallah.tesekkur ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt