Müjde benden GIO için yasal firmware çıktıııı!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
    Konu Sahibi
Müjde benden GIO için yasal firmware çıktıııı!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bu güncelleme hollandada resmi olarak çıktı aşağıdaki link samsung netherlands mobile facebook sayfasındaki fotodur ilk paragrafın çevirisi"bugün biz size samsung galaxy gio nuz için 2.3.3 güncellemesini sunuyoruz.Bu güncelleme kies ile yapılır bunun için kiesinizi güncelleyin."bide samsung un hollanda sayfasında firmware kısmına girdim kies oradan güncelleyin ve altındaki (Handleiding(gingerbread))bu o firmware ın klavuzu inanamayanlar için linkler
face sayfası:

samsung sayfası:

klavuz:

hepsi flemenkçe dir ve bu hollanda sürümü ben olucaklardan sorumlu değilimdir

xinsurer

xinsurer

Üye
Yahu ben de Türkiye için kies 2.3.3 güncellemesi çıktı sandım, o nasıl başlık öyle :hmmm
Değişik ülkelerde Gio güncellemeleri zten çıkkmıştı, orijinal Türkiye güncellemesini bekl,yoruz ama sanırım daha çook bekleriz.. boşuna heyecanlandım..

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
    Konu Sahibi
ben şey yaptım hollandanın dns kodunu girdim ve indirdim sürüm multi language türkçe var

----------Eklendi @ 14:27:53 ---------- Yazıldı @ 14:18:50 ----------

haa bide şu var ben hollandada yaşadığım için yaptım yoksa siz bekleyin güncellemeyi servis bakmayabilir ben arkadaşımla türkiyeye geldiğimizde nexus s i bozulmuştu buradakiler bakmadı

Sertug1991

Sertug1991

Üye
Flash var mı peki?

Jetlak

Üye
işlemci desteklemiyor o telefonda flashı yazılımla çözülmez

xinsurer

xinsurer

Üye
ben şey yaptım hollandanın dns kodunu girdim ve indirdim sürüm multi language türkçe var
Türkçe karakterleri destekliyor mu mesajlarda ya da internette yazarken? Bir de swype klavye Türkçeyi destekliyor mu? Bunlarla ilgili bir deneyip cevap yazabilirsen çok sevinirim. Garanti falan hikaye, benim için Türkçe'yi desteklemesi yeterli (özellikle swype).

Haa bir de şu Hollanda'nın DNS'ini verebilirsen tadından yenmez :alkis

----------Eklendi @ 15:08:31 ---------- Yazıldı @ 15:06:32 ----------

Bir de kiesten 2.3.3 güncellemesi yapınca cihaz sıfırlanıyor mu? Ona göre yedekleme yapmak lazım..

----------Eklendi @ 15:15:11 ---------- Yazıldı @ 15:08:31 ----------

Ama tabi bizim cihazlar Türkiye romlu cihazlar, Kies'i Hollanda'dan indirsek te görmez bence bizim cihazları. Kies official'dır, cihazları yüklü oldukları romlara göre tanıyıp güncelleme yapar. Hollanda'nın 2.2.1 romu yüklü olsa cihazda, Türkiyedeki Kies te güncelleme yapar ona.. yine hayal kırıklığı :ağlarım:

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
    Konu Sahibi
evt swype da var ama flash yok

----------Eklendi @ 16:24:18 ---------- Yazıldı @ 16:22:15 ----------

dns ayarlarını internette bulabilirsin ben unuttum :D her ülkenin dns si yazar riske atmamak için amerika da yapabilirsin bide benimki hollanda romuydu 2.2.1 ama güncellemedi network ayarı

xinsurer

xinsurer

Üye
Hmm akşam bi deniyim o zaman, teşekürler..
Güncelleme sonrası cihazın sıfırlanıp sıfırlanmadığı hakkında bilgi vermemişsin, gerçi ben ihtimale karşı yedek alıcam ama eğer sıfırlanıyorsa bu işi haftasonuna bırakıcam.

ocak.1907

Üye
ben kies ile güncellme yaptım...bi iki gün önce...gioyu yeni kullanmaya başladığım için farklılıkları anlayamadım.

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
    Konu Sahibi
Hmm akşam bi deniyim o zaman, teşekürler..
Güncelleme sonrası cihazın sıfırlanıp sıfırlanmadığı hakkında bilgi vermemişsin, gerçi ben ihtimale karşı yedek alıcam ama eğer sıfırlanıyorsa bu işi haftasonuna bırakıcam.

sıfırlanıyo

xinsurer

xinsurer

Üye
Yok.. denedim olmadı.. Türkiye romlu cihazı görünce güncellemiyo :(

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
    Konu Sahibi
ben kies ile güncellme yaptım...bi iki gün önce...gioyu yeni kullanmaya başladığım için farklılıkları anlayamadım.

kardeşim o samsung un yaptığı güncelleme bizim bahsettiğimiz android

xinsurer

xinsurer

Üye
2.3.3 güncellemesini samfirmware'den yükledim, tamamen Türkçe ve inanılmaz hızlı :oke:

xinsurer

xinsurer

Üye
Ram kullanımı 170-180'lerde ama çok mantıklı kullanıyor ram'i, en ufak bir kasma olmadığı gibi 2.2.1 froyoya göre çok çok hızlı.. froyoda ram kullanımı 150'lerde görünüyordu ama çok yavaştı cihaz çok kasılıyordu..

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
    Konu Sahibi
keşke rom garanti dışında bırakmasaydı root u bile servisteki arkadaşa yaptırdım

xinsurer

xinsurer

Üye
Serviste yapılan root garanti dışı bırakmıyo muymuş :aha:

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
    Konu Sahibi
berk 2.3 orjinal çıkmış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt