Müjde benden GIO için yasal firmware çıktıııı!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
xinsurer

xinsurer

Üye
Evet dün akşam yükledim Kies'ten :) :oke:

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
    Konu Sahibi
xinusurer bişey sorucam benim arkadaş yüklerken sürekli hata uyarısı alıyomuş acil durum kurtarmada 2.3 ümü yüklüyo

xinsurer

xinsurer

Üye
Walla açıkçası Kies'le güncelleme konusunda pek deneyimli değilim, topu topu 2 kere güncelleme yaptım, hiç hata almadım.. Odinde epey tecrübe kazandım ama.. güncelleme sırasında uçuş moduna almazsa hata alınabilir diyorlar başka da bişey gelmiyor aklıma.. güncelleme bitmeden kablo bağlantısının kesilmeiğini varsayıyorum (zaten kesilirse cihaz pert olur)..

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
    Konu Sahibi
bu arada bide root yaptınmı 2.3 cihazı yaptıysan nasıl yaptın

xinsurer

xinsurer

Üye
ya şimdi o kadar stabil ve ihtiyaçlarımı karşılayan bir modda ki, bir de orijinal rom, root yaparak bişeyleri bozmak istemedim.. ama tabi biliyorum ki fazla dayanamayacağım :) mutlaka root edicem bir süre sonra.. update.zip ile yapabileceğimi sanıyorum ama onda unroot yok.. yapabilirsem superone click ile yapıcam (olursa), çünkü onda unroot seçeneği de var.. :oke:

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
    Konu Sahibi
hiçbir program ile olmuyo bitane spongemert diye bi arkadaş paylaşmış ama onun sanırım geri dönüşü yok

----------Eklendi @ 19:04:41 ---------- Yazıldı @ 19:03:42 ----------

super one click te pnsuit ide gingerbreak i denedim olmadı bütün herşeyi denedim

----------Eklendi @ 19:06:20 ---------- Yazıldı @ 19:04:41 ----------

herhalde android in 2.3 sürümü kapalı sürümdür

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt